Betal restaurantregningen med fysisk aktivitet

Fra 4. til 10. mai kan gjester gå seg til rabatt på samtlige Brasserie X-restauranter i Norge og Sverige. Gjester som går mer enn 10 000 skritt på én dag i løpet av kampanjeperioden, får 25 prosent rabatt i restauranten.

Publisert
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

I den aktuelle tidsperioden kan gjester bytte skritt mot rabatt i alle Brasserie X-restauranter i Norge og Sverige. Skritteller eller tilsvarende funksjon på mobiltelefon må fremvises på restauranten.

Du finner Brasserie X-restauranter på disse hotellene i Norge: Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen, Quality Hotel Expo på Fornebu, Quality Hotel Residence i Sandnes, Quality Airport Hotel Stavanger, Quality Hotel Tønsberg og Quality Hotel Pond på Forus i Stavanger

Mosjon gir rabatt

– En av våre største helseutfordringer i dag er at vi sitter for mye i ro. Derfor kjører vi i en uke fremover en skritt-konkurranse, slik at du får betalt for mosjon i form av rabatt på våre Brasserie X-restauranter, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Brasserie X på Quality Expo på Fornebu er ett av stedene du kan få rabatt. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Brasserie X på Quality Expo på Fornebu er ett av stedene du kan få rabatt. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Skrittkonkurransen arrangeres i forbindelse med innspurten av Local EAT Award, hvis mål er å finne Nordens beste entreprenører innen mat, helse og bærekraft. Den som har gått mest i hele Norge vinner én billett til EAT Stockholm Food Forum 12.-13. juni, samt hotell og reise.

Fremme søkelyset på mat, helse og bærekraft

Gjennom skrittkonkurransen, vil vi fremme søkelyset på mat, helse og bærekraft, også blant ikke-gründere. I tillegg til rabatten på 25 prosent vil vi gi elleve sprekinger i Norge og Sverige, de som har gått flest skritt gjennom hele perioden, en gratis hotellweekend med 3-retters middag for to. Vi håper dette motiverer mange til å ta bena fatt, sier Stordalen.

Local EAT Award

Local EAT Award er en innovasjonskonkurranse innenfor mat, helse og bærekraft som arrangeres i samarbeid mellom Nordic Choice Hotels, EAT, NHO og Företagarna.

Skrittkonkurransen avholdes som et ledd i innspurten av søknadsperioden til prisen. Local EAT Award løper fra 5. april til 10. mai, og søknader sendes til Eatforum.org.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS