Konsernsjef Olav Thon. (Foto: Gry Traaen)

Thon, Hurtigruten og Vinmonopolet til topps i kundekåring

Norske forbrukere har talt gjennom Norsk Kundebarometers kåring 2020: Thon Hotels er hotellkjeden de er mest fornøyde med, og Hurtigruten og Vinmonopolet er også best i sine kategorier.

– Topp service og utsøkt mat, og med elegant og glad design er vi blitt Norges beste hotellkjede, sier en glad Olav Thon.

Betyr mye i en vanskelig tid

Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels. (Foto: Gry Traaen)

– Vi er i ekstase, dette er fantastiske nyheter. Midt i en spesiell tid for norsk reiseliv, så betyr dette utrolig mye for oss i Thon Hotels. Vi har jobbet lenge for å bli best, og denne undersøkelsen viser at kundene verdsetter det vi gjør. Tusen takk til alle medarbeidere i Thon Hotels for den gode jobben de gjør for gjestene våre, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Tillitserklæring fra kundene

– Dette er første gang Thon Hotels topper listen for hotellbransjen. Gratulerer så mye med fantastisk oppnådd resultat. Dette er en tillitserklæring fra kunder om at Thon Hotels leverer god kvalitet og i henhold til kundenes forventninger. Kundetilfredshet er det beste prestasjonsmålet sett fra kundenes ståsted. Resultatene viser at retningen Thon Hotels har tatt de siste årene verdsettes av gjester, sier Pål Silseth.

Han er leder for Norsk Kundebarometer og høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI.

Thon Hotels fikk en score på 75 poeng i den prestisjefylte kåringen, og ble dermed bransjevinner.

Dette er resultatene for hotellbransjen

1) Thon Hotels – 75,0

2) Nordic Choice Hotels – 74,5

3) Radisson Blu Hotels – 73,2

4) Scandic Hotels – 72,7

– Vi har søkelys på service, god mat og design. Thon Hotels strekker seg langt for å gjøre en god dag enda bedre for våre gjester. Denne anerkjennelsen som vi nå har fått viser at vi har gjort mye riktig og at vi leverer et kvalitetsprodukt som gjestene liker, sier Thorvaldsen. Norsk reiseliv er den bransjen som er blant de hardest rammede av koronapandemien.

– Nå satser vi på norske turister, og vil vise nordmenn på ferie i eget land at Thon Hotels leverer de beste hotellopplevelser. Velkommen til Thon Hotels, sier konserndirektør Thorvaldsen.

Dette er resultatene for ferjecruise

1) Hurtigruten – 79,5

2) Color Line – 75,2

Dette er resultatene for øvrige selskaper

1) Vinmonopolet – 85,0

Se resten av listen for øvrige selskaper her

Se alle resultater her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS