Malting stående i et utduset rom. mørk dressjakke og lys skjorte.
Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Har «reddet» 300 000 hotellfrokoster

Gjennom sju års samarbeid med Too Good To Go, har Scandic Norge reddet nærmere 300 000 porsjoner mat fra å bli kastet. Nå er posene med overskuddsmat mer populære enn noen gang.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS