Mjölby Stadshotell. (Foto: Hotellet)

Mjölby Stadshotell inn i Best Western

Mjölby Stadshotell i Östergötland blir en del Best Western Hotels & Resorts under varemerket Sure Hotel Collection.

Publisert
Fra Mjölby Stadshotell. (Foto: Hotellet)

Da jernbanen kom til Mjölby for 135 år siden, innså byen behovet for ett hotell. Kort tid etter åpnet Mjölby Stadshotell – en bygning med historie beliggende rett ovenfor jernbanestasjonen.

I dag ligger Mjölby Stadshotell fortsatt på samme sted, og er et viktig knutepunkt med nærhet til Linköping, Vadstena, Mantorp Park og andre velbesøkte destinasjoner i regionen.

73 rom

Mjölby Stadshotell har 73 rom, møtelokaler, gym og badstue. Fra mandag til fredag serveres lunsjbuffet i samarbeid med flere lokale matprodusenter. Hverdagskveldenes «After Work»-tilbud har gjort hotellet til en møteplass for Mjölby-boere så vel som hotellgjester.

– Vår ambisjon er å være førstevalget for alle som trenger et sted å bo i Mjölby og omegn. Vi ser fram imot å dele erfaringer med øvrige medlemshoteller og sammen utvikle vårt tilbud innen service, kvalitet og miljø, sier direktør på Mjölby Stadshotell, Markus Höglund, i en pressemeldingen.

Styrker seg i regionen

– Hoteller som Mjölby Stadshotell viser mye av det Best Western Hotels & Resorts står for; det personlige i kombinasjon med et stort lokalt engasjement. Vi ønsker Mjölby Stadshotell velkommen til Best Western-familien, som vil styrke vårt tilbud i regionen, sier Sverige-sjef på Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS