Ørjan Lundmark blir ny F&B-direktør på Amerikalinjen i Oslo. (Foto: Nordic Hotels & Resorts)

Blir F&B-direktør på Amerikalinjen

Ørjan Lundmark blir F&B-direktør på hotellet Amerikalinjen i Oslo.

Publisert

Lundmark har over 20 års bransjeerfaring, og har de siste 12 årene vært en del av teamet på Bølgen & Moi Briskeby og Tjuvholmen. Nå kommer han fra stillingen som daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Sterk fagmann

Han er meget engasjert i mat og drikke, og kan skilte med førsteplass i sommelier-NM, samt topplassering i Nores Nordisk Gullkork. Han var delaktig i åpningen av restauranten Svendgårds i Bodø, og har vært vinansvarlig på Statholdergaarden som har en stjerne i den velkjente Michelin-guiden.

– Lundmark er en sterk fagmann som bringer med seg verdifull erfaring inn i prosjektet vårt. Han har utmerket kunnskap om restaurantbransjen i Oslo, i tillegg til en brennende interesse for mat og drikke. Vi er svært glade for at Ørjan blir en del av teamet på Amerikalinjen som åpner i mars 2019, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig.

Fem mat- og drikkesteder

Lundmark får som «Director of Food & Beverage» ansvaret for konseptutviklingen av de fem mat- og drikkestedene på Amerikalinjen, i tillegg til å være del av den daglige hotelldriften. Atlas Brasserie & Café, Pier 42 bar, og klubben Gustav er blant avdelingene som blir sentrale i hotellets drift.

Hovedoppgaven for Lundmark blir å skape et godt mat- og drikketilbud som skal bidra til å revitalisere det ikoniske bygget på Jernbanetorget i Oslo.

Klar for nye utfordringer

– Det er med et stort engasjement jeg trer inn i stillingen som «Director of Food & Beverage» på Amerikalinjen. Etter mange år hos Bølgen & Moi, er jeg klar for nye utfordringer og ser frem til en travel høst med fokus på konseptutvikling og rekruttering av mange nye fantastiske kolleger. Vi skal skape en ny sosial møteplass midt i Oslo for både hotellgjester og lokalmarkedet, sier Ørjan Lundmark i en pressemelding.

Lundmark blir en del av Amerikalinjens ledergruppe og tiltrer stillingen nå i begynnelsen av september.

Amerikalinjen blir en del av Nordic Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS