Bent Cato Danielsen blir ny hotelldirektør for Royal Crescent Hotel & Spa. (Foto: Morten Holt)

Skal lede engelsk topphotell

Nordmannen Bent Cato Danielsen blir ny hotelldirektør på Royal Crescent Hotel & Spa i ærverdige Bath i England. Hotellet er regnet som et av de aller fremste i Storbritannia.

Publisert
Bent Cato Danielsen har ledet The Vineyard Group i fem år. Nå venter nye utfordringer på et av Storbritannias aller beste hoteller. (Foto: Morten Holt)

Etter fem år som direktør («Director of Operations») for alle hotellene og golfklubbene i The Vineyard Group (omtalt i Horeca nummer 4 2015), skifter 49-åringen beite.

– Det er kjempespennende å bli tilbudt muligheten til å ta over ledelsen på et av de ikoniske topphotellene her i Storbritannia. Royal Crescent er kjent for å tilby fantastiske gjesteopplevelser i utsøkte omgivelser. Jeg ser fram til å jobbe sammen med mine nye kollegaer i Bath, uttaler Danielsen til Horeca/Horecanytt.no.

Bent Cato Danielsen. (Foto: Morten Holt)

Fra Troms

Danielsen er oppvokst i Troms, og i Norge har han blant annet ledet Hunderfossen Hotell & Resort. Han har også bakgrunn fra Rica Hotels på 90-tallet, men har det meste av sin karriere virket i Storbritannia og Irland. Totalt har han vært i Vineyard Group i 10 år – over to perioder.

Skal lede luksushotell

De siste fem årene har han ledet Vineyard Group fra kjedens hovedsete Newbury, og nå flytter han noen mil lenger vest, til Bath.

Hotellet Royal Crescent Hotel, som han nå skal lede, er klassifisert som et femstjerners hotell.

Les mer om Royal Crescent Hotel & Spa her

Gjort en fantastisk jobb

– Bent Cato Danielsen har gjort en fantastisk jobb for oss gjennom totalt 10 år. Blant annet ble Donnington Hotel, under hans ledelse, kåret til «AA-hotel of the year» i Storbritannia i 2008. Vi ønsker han lykke til videre, sier administrerende direktør for Vineyard Group, Andrew McKenzie, til engelske The Caterer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS