Ingunn Hofseth fikk HSMAIs ærespris. (Foto: HSMAI)
Ingunn Hofseth fikk HSMAIs ærespris. (Foto: HSMAI)

Ingunn Hofseth fikk HSMAIs ærespris

HSMAIs administrerende direktør, fikk denne uka, HSMAIs ærespris. – Dette var en hyggelig, men helt uventet, overraskelse, sier prisvinneren.

Publisert

– Jeg var i Amsterdam da juryeringen fant sted i Norge, så her er jeg blitt lurt! Det fantes ikke spor av dette i kjøreplanen. Det skulle kanskje være unødvendig å nevne det, men jeg er dypt rørt og takknemlig over æren, forteller prisvinner Ingunn Hofseth.

– Styret i HSMAI har besluttet å dele ut HSMAIs ærespris. Dette er en pris som deles ut når noen virkelig har gjort en innsats for norsk reiselivsnæring. Jeg minner om at blant annet Jan E Rivelsrud, Ricas grunnlegger, og Dronning Sonja har mottatt prisen tidligere, sa jurymedlem Bård Tronvoll, professor i markedsføring, Høgskolen i Hedmark og Karlstads universitet, og fortsatte:

Utrettelig innsats for reiselivsnæringen

– Årets prisvinner står ikke tilbake for disse kandidatene. Prisvinneren har jobbet i reiselivsnæringen i en mannsalder, eller rettere sagt en kvinnealder, og gjort en utrettelig innsats og hatt en stå på-vilje utenom det vanlige. Jeg ble kjent med vinneren i 1993, og vi har holdt kontakten hele denne tiden, så jeg vet hvilken enorm innsats hun har lagt ned for å fremme reiselivsnæringen.

Markedsdirektøren i Avis, Morten Torp, kan han fortelle at vinneren «har stått på for norsk og europeisk reiseliv i en årrekke med det mål å skape en enda bedre bransje». Han sier videre at «hun har vært målrettet, og har ikke gitt opp håpet, til tross motbakker underveis. Hun vil alle godt, og er en verdensmester i å fremsnakke kolleger i bransjen. Rett og slett imponerende innsats».

Hotellsjef ved Norefjell Ski & Spa, Isabell Olsen, sier at vinneren «er en positiv, omtenksom dame, som fremsnakker alle rundt seg. Hun benytter ethvert ledig øyeblikk til å skape engasjement. For vinneren er jobben en livsstil, og ikke en 8-16-jobb».

Stå-på-vilje

Fra en annen hotellrepresentant, Siv Christensen fra Scandic Hotels, fikk jeg vite at vinneren «har en stå på-vilje uten sidestykke, og bidrar til økt kompetanse og samarbeid innad i norsk reiselivsbransje». Hun sier videre at «vinneren har også bidratt på det europeiske markedet, noe som har resultert i et sterkt nettverk, med enorm kunnskap, som vi i Norge nyter godt av».

– Som dere forstår, er det mange som setter pris på vinneren og hennes stå på-vilje, gode humør og vilje til å fremme andre og reiselivsnæringen i sin helhet. Styret ønsker å fremme en helt spesiell kandidat til vinneren av HSMAIs ærespris, sier Tronvoll.

– Juryen stiller seg bak styrets uttalelser og vil spesielt vektlegge at prisen skal gå til en sentral person i reiselivet gjennom mange år. Det er en uredd person som stiller sin organisasjon til rådighet for nettverkssamlinger, diskusjoner, heder og fest. Prisvinneren har alltid fokus på andre, og har vært med på å løfte norsk reiseliv. Juryen mener derfor at dette er en person som virkelig fortjener HSMAIs hederspris, sier Per-Arne Tuftin, direktør i Forum for Reiseliv.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS