Veslemøy Eineteig Wedum. (Foto: Alpinco)

Vender hjem og blir markedssjef

Etter mange år som nyhetssjef for VGTV, vender Veslemøy Eineteig Wedum (34) snuten hjemover og blir ny markedssjef i Hafjell og Kvitfjell (Alpinco).

Publisert

Wedum startet i jobben i desember, og har kontorer i bunnen av bakken i Hafjell.

Sammen med resten av den kommersielle avdelingen, skal hun bidra med utvikling, historiefortelling og et friskt blikk på mye av det gode arbeidet som har blitt gjort så langt i bedriften.

Fra før har 34-åringen jobbet over sju år i VG og VGTV, der hun de siste fire årene har vært nyhetssjef i både operative og administrative stillinger. Hun har også over en lengre periode jobbet med design og animasjon i VGs store Snapchat-satsning.

Oppvokst i Øyer

Nå har hun tatt med familien hjem og bosatt seg på Lillehammer.

– Jeg har rukket å komme godt i gang med jobben, og synes det er helt utrolig rått at jeg kan stå på ski og jobbe omtrent samtidig, sier hun.

Wedum er selv oppvokst i Øyer, og startet sin karriere i Hafjell som hamburgerflipper og deretter bartender tilbake på tidlig 2000-tallet.

– Mange av dem som var her den gang, er her fortsatt. Det sier mye om bedriften og kjærligheten folk her har til produktet og kvaliteten. Jeg er utrolig glad for at jeg får bli en del av et slikt team, sier hun.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Alpinco

Alpinco eies av Bjørn Erik Borgen, AB Invest og DNB

Hafjell er Norges tredje største skidestinasjon, Kvitfjell den syvende største. Samlet antall betalende skigjester sist sesong endte overkant av 600 000

Alpinco eier også GudbrandsGard hotell og HafjellKvitfjell Booking

De siste årene er det investert tungt i anleggene, med KvitfjellVarden i Kvitfjell, og prosjektet Hafjell 360 i øvre del av anlegget i Hafjell, som de største enkeltprosjektene

Selskapet hadde i 2018 en samlet omsetning på 362 millioner kroner

Selskapene i Alpinco sysselsetter rundt 300 ansatte i vintersesongen

Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.

Kvitfjell alpinanlegg ligger 30 minutter nord for Lillehammer og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard. Her kan du booke hotell, hytter, leiligheter, heiskort, skiutleie, skiskole, kurs og konferanse.

Powered by Labrador CMS