Stranda Hotel går nye veier

Med forlokkende puddersnø og velpreparerte løyper, går det ikke bare i nedoverbakker på Stranda. For Stranda Hotel peker nemlig alle pilene oppover. Hotellet legger en god sesong bak seg og har rekord i antall bookinger for 2017. Nå utvider hotellet tilbudet.

Publisert

– Vi opplever stadig flere forespørsler fra grupper som kommer fra andre steder i Norge, slik som Oslo, der de ønsker å legge konferansen til oss. Dette er kvalitetsbevisste kunder som ønsker gode matopplevelser og gode fasiliteter i kombinasjon med våre attraktive utendørs tilbud. Derfor har vi nå besluttet å satse mer på dette segmentet, melder hotelldirektør Eivind Nordeide.

– For å i imøtekomme forespørslene og forventningene så har vi lagt listen høyt for kvaliteten, og har blant annet valgt Ekornes Contract som leverandør på våre nye hotellrom. Da vet vi at kundene får god kvalitet og kan hente energi på rommene etter en aktiv dag med møter og naturopplevelser, sier Nordeide.

Strandafjellet, en viktig del av produktet

Nært samarbeid med Strandafjellet og Uteguiden er helt klart en viktig faktor til den økte etterspørselen. Kundene har blitt bevisst på kvaliteten til den vakre sunnmørske naturen gjennom massiv markedsføring både nasjonalt og internasjonalt og gjennom dette har Strandafjellet posisjonert seg som et eldorado for løssnøkjøring.

Dette merkes godt på etterspørselen og bidrar til at vi får flere henvendelser fra kvalitetsbevisste kunder som ønsker litt mer. Så I likhet med naturen, så må møtelokalene, rommene, maten, ja alt må være forlokkende.

God mat og drikke

– Med Stranda som utgangspunkt så ligger alt til rette for gode opplevelser. Vi har rike tradisjoner innen matproduksjon og dette ønsker vi å fremheve ved å servere mat laget av råvarer fra lokale produsenter. Våre gjester skal få oppleve en smak av Møre og Romsdal, med en internasjonal vri. Et eksempel på dette er det samarbeidet vi har med Grilstad som har startet opp det spennende konseptet Skinkerådhuset, med kjøkken der vi kan arrangere kokkekamper, vi har lounge og tilgang til konferanserom som er designet og levert av Slettvoll. Her har vi også møtefasiliteter for opptil 30 personer i styreromskvalitet, sier Nordeide.

Hotellet har også lobbybar der de har lagt vekt på stort utvalg av håndverksøl fra lokale bryggeri, og her arrangeres det ofte øl og akevittsmaking.

Fjell, fjorder og fossefall

Stranda Hotel er et distriktshotell ved spektakulære fjell, fjorder og fossefall på Sunnmøre. Et populært reisemål for vandring og toppturer sommer og høst, og en prisvinnende destinasjon for frikjøring på ski. Vi tilbyr guidede toppturer, fjellvandring og vinteraktiviteter for alle i familien.

Med svømmehall, kurs og konferanse rom, restaurant, bar, og sommerpark har vi mange ulike tilbud gjennom hele året. Sommerparken er den store hotellhagen, og ligger idyllisk og stille til ved lakseelven Storelva.

Restauranten på hotellet rommer opp til 225 personer.

Midt i turistgryta

Om du vil oppleve Strandafjellet skisenter, så er det bare en ti minutters tur med bil og den spektakulære UNESCO-listet Geirangerfjorden ligger kun 43 km fra Stranda Hotell. På sommeren er det er også Fjord Gondolen og Fjord Panorama Restaurant åpen for grupper som vil nyte opplevelsen med fjordutsikt.

Som kommunen selv skriver på sin hjemmeside: «Stranda er en attraksjon i seg selv. Unik natur med snødekte fjelltopper, skummende fosser og elver, grøderike daler og krystallblå fjorder. Få andre plasser kan du, sommer som vinter, fra en fjelltopp nyte synet av den djupe fjorden langt der nede».

Les mer på Strandafjellet.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS