Fra museumsstanden i regi BFSN i 2011. Nå gjenoppstår den på Smak 2017. (Foto: Arne Dalseng)

Historiske tilbakeblikk på Smak

Utstyr, maskiner, bilder og annet fra tidligere tider blir vist på Smak 2017.

Publisert

På Smak-messen i 2011 var det en museumsstand i regi av BFSN.

– Det ble stilt ut gamle produkter, utstyr, bilder etc. Interessen var svært stor. Mange mimret over tidligere tider, og den store utviklingen i utstyr, matproduksjon osv. i tiden etter at det forskjellige utstilte utstyret var i bruk. Man hadde oversikt over hvor en del av utstyret kom fra, og det frembragte minner om steder og mange forhold og hendelser. BFSN har forsøkt å finne plass for lagring av gammelt utstyr på Teknisk Museum og andre steder. Det har man dessverre ikke lykkes i å få til. En del av utstyret vist på bildet i 2011 er derfor skrotet, melder tidligere daglig leder i BFSN, Arne Dalseng.

Blir museumsstand på Smak 2017

Han forteller videre at BFSN har fått mange oppfordringer om å gjenta suksessen med museumsstand, men det har ikke vært kapasitet til å gjennomføre det på Smak-messen i 2014.

– Nå er det imidlertid besluttet at det på Smak 2017 vil bli vist noe utstyr, bilder etc. på BFSN standen. Den er ved inngangen i hall C ved siden av standen der NM i Maskinoppvask blir avviklet alle messedagene. BFSN oppfordrer de som har noe av litt nostalgisk art som de kan låne ut under messedagene å ta kontakt med foreningen. BFSN ønsker at deres stand skal være et treffpunkt som både medlemsbedrifter, deres kunder og samarbeidspartnere kan benytte, opplyser Dalseng.

Orientering om Databransjeløsninger for storkjøkkenbransjen

På BFSN standen vil det også være en avdeling for bransjens dataløsning.

– Etter Smak 2014, der løsningen også ble vist har det vært en formidabel utvikling med tusenvis av brukere og titusenvis av produkter registrert i løsningen. På Smak 2017 vil BFSN informere og vise data bransjeløsningen. Løsningen bør være interessant for samtlige av messens utstillere og besøkende. I flere seminarer på Smak vil dataløsninger med dagens situasjoner og framtidens utvikling og muligheter være sentrale temaer, melder Dalseng.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS