Evelina Söderholm (30) startet som food & beverage-manager like før jul i 2017. (Foto: Leon)

Leon rekrutterer nye ledere

Leon, som nå satser for fullt i her til lands, har ansatt Evelina Söderholm som F&B-manager og Hans Rabben som operation-manager i Norge.

Publisert

Leon er Umoe Restaurants’ nye fastfood-kjede, og åpner dørene til Oslos første restaurant i løpet av første halvår 2018.

I fjor ble Helene Skjenneberg ansatt som leder for Leons skandinaviske satsing, og nå har kjeden ansatt food & beverage-manager og operation-manager.

Les også: Helene Skjenneberg skal lede ny sunn fastfood-kjede i Norge

Ansvar for F&B

Evelina Söderholm (30) startet som food & beverage-manager like før jul i 2017.

Hans Rabben kommer i likhet med administrerende direktør for Leon i Skandinavia, Helene Skjenneberg, fra Mat & Drikke AS. (Foto: Leon)

Hun kommer fra Starbucks, der hun har arbeidet som daglig leder på Oslo City og Oslo S, og inntil nylig som distriktssjef – med ansvar for blant annet matsikkerhet og IK-matkurs. Söderholm er utdannet i Sverige som kostøkonom/Food & Nutrition.

Ny operations-manager

Hans Rabben (35) er Leons nyansatte operation-manager. Rabben har allsidig erfaring fra bransjen. Han kommer fra stillingen som operation-manager i Mat & Drikke AS, der også Leons norske leder Helene Skjenneberg kommer fra.

Rabben har blant annet vært med på åpningen av Hanami på Tjuvholmen, og jobbet for anerkjente Jonas Lundgren i Stockholm.

Før han ble introdusert for restaurantbransjen utdannet Rabben seg til en bachelor i biologi.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS