Radisson Hotel Group: Beste internasjonale hotellkjede i Norge 12 år på rad. (Foto: Radisson Hotel Group)
Radisson Hotel Group: Beste internasjonale hotellkjede i Norge 12 år på rad. (Foto: Radisson Hotel Group)

Beste internasjonale hotellkjede 12 år på rad

Radisson Hotel Group har ikke den aller største konkurransen i kategorien, men har likevel blitt kåret til den beste internasjonale hotellkjeden i Norge for 12. året på rad.

Publisert

Radisson Hotel Group, med Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hotellene, blitt kåret til beste internasjonale hotellkjede i 2018 av «Grand Travel Awards» i Norge.

– Jeg vil takke alle våre medarbeidere for den formidable innsatsen de gjør hver eneste dag. Vi kommer til å fortsette å fokusere på å gi førsteklasses service, sier Radisson Hotel Groups leder i Norge, Ronald Smithjes.

De siste årene har mange av Radisson Hotel Groups hoteller i Norge og resten av Norden blitt pusset opp. I fjor åpnet blant annet 26 North Restaurant & Social Club på Radisson Blu Oslo Airport og Radisson Blu Park Fornebu sto klar tidligere samme år. I fjor åpnet også hotellkjeden enda et nytt Park Inn by Radisson-hotell på Oslo Lufthavn Gardermoen, og det nye hotellkonseptet Radisson Collection ble introdusert i Norden.

Forbedringer

– Vi har gjort en rekke forbedringer ved flere av våre hoteller, og når vi ser på tilbakemeldingene fra gjestene våre ser vi virkelig resultatene av alt arbeidet, forteller Ronald Smithjes.

Radisson Hotel Group er den internasjonale hotellkjeden som har flest hoteller i Norge. Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller finnes på flyplasser og i store byer over hele landet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS