Erica Salonius. (Foto: VisBook)
Erica Salonius. (Foto: VisBook)

Ny markedssjef hos Visbook

Erica Salonius (26) fra Göteborg er ansatt som ny markedssjef i programvareselskapet VisBook.

Publisert
Erica Salonius er ny markedssjef hos VisBook. (Foto: VisBook)
Erica Salonius er ny markedssjef hos VisBook. (Foto: VisBook)

Det norske programvareselskapet VisBook er et godt kjent booking- og administrasjonssystem. VisBook er markedsledende innen «Property Management Systems» (PMS-system) i Norge, og vokser seg gradvis større i Sverige og Skandinavia. Når selskapet nå utvider, ansettes Erica Salonius som ny markedssjef.

– Stort potensial for VisBook i Sverige

– VisBook har et stort potensial for vekst både i Sverige og internasjonalt, og på slutten av 2020 skal vi ha doblet vår kundemasse i Sverige, sier Salonius, som har studert «International Management» ved universitetet i Jönköping.

Erica Salonius har de siste årene vært selvstendig næringsdrivende innen digital markedsføring og hatt rollen som salgssjef i et HR tech-selskap.

VisBook, som har om lag 40 ansatte i Sverige, Norge, Storbritannia og Island, har ansatt en markedssjef med bred erfaring i digital kunnskap for å kunne drive bedriften opp og frem.

– Et naturlig steg når VisBook vokser, er å ha en person dedikert til markedsføring, forteller Øystein Selbekk, daglig leder og medeier i selskapet.

Nye hovedeiere i VisBook i fjor

I februar 2019 ble investeringsselskapet Standout Capital nye hovedeiere i VisBook, som innebærer økte ressurser til de langsiktige vekstplanene. Som et ledd i dette styrkes nå VisBook ytterligere med Salonius, som skal begynne med å strukturere markedsføringen og forbedre kommunikasjonen.

Tidligere har Erica Salonius arbeidet med et antall ulike bedrifter for å forbedre deres digitale markedsføring. Hun er også svært engasjert inn i TEDxGøteborg, der hun har ansvar i markedsføringsaktivitetene.

– Markedsføring og kommunikasjon er viktig både internt og under hele kundereisen. Det er en prosess som fortjener kjærlighet. Jeg er stolt, glad og takknemlig for å få lede denne utviklingen hos VisBook, sier Salonius.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS