Oda Marie Buraas (28) er ny daglig leder for Norwegian Adventure Company. (Foto: NAC)

NAC satser på ung talent

Oda Marie Buraas (28) er ny daglig leder i Norwegian Adventure Company (NAC). Hun startet i stillingen 1. januar 2023.

Oda Marie Buraas. (Foto: NAC)

Tidligere daglig leder, Jim Eide, trer samme dato inn i ny rolle som leder for økonomi.

– Dette er Norges mest spennende reiselivsselskap, som i flere år har hatt søkelys på nyskapning og innovasjon i opplevelsesnæringen. Jeg har stor tro på at NAC vil være en pådriver når det gjelder å fremme ansvarlig og mer bærekraftige reiselivsopplevelser i Kyst-Norge fremover, og gleder meg stort til å bidra til utviklingen av selskapet, både nasjonalt og interna sjonalt, sier Oda Marie Buraas.

– NAC har ambisjon om å være blant de mest innovative og nyskapende reiselivsselskapene i Norge, og da er det naturlig og viktig å slippe yngre krefter til, sier styreleder og medeier i NAC, Fredrik Geelmuyden.

Stort engasjement for ansvarlig reiseliv

Styreleder og medeier i NAC, Fredrik Geelmuyden. (Foto: NAC)

Buraas ble opprinnelig ansatt som prosjektleder i NAC 1. august i 2022.

Hun viste raskt at hun har stor kapasitet og er et talent med mye potensial. Hun har kommet inn i NAC med et brennende engasjement for ansvarlig og bærekraftig reiseliv, samtidig som hun har solid bakgrunn fra logistikkplanlegging i Forsvaret og lederutdanning fra Sjøkrigsskolen. Denne unike kombinasjonen, sammen med en særegen evne til å finne løsninger, bidrar til at hun har svært gode forutsetninger for å lykkes i rollen, fortsetter Geelmuyden.

Inne i en utviklingsfase

– Buraas skal sammen med kollegaene styrke porteføljen med opplevelser og pakketering fra Lindesnes til Svalbard for grupper og bedrifter, både nasjonalt og internasjonalt, sier Geelmuyden.

– NAC er inne i en spennende utviklingsfase, både når det gjelder nye konsepter, antall prosjekter, ansatte, bærekraft, leverandørnettverk, distribusjon og geografisk nedslagsfelt. Eierne og styret har funnet en dyktig daglig leder som vil styre selskapet i retningen som er staket ut, og gi oss kraft fremover, sier Geelmuyden.

– Jeg håper sammen med teamet å bidra til å styrke relasjonene vi har til samarbeidspartnere, leverandører og lokale aktører på de ulike destinasjonene, samtidig som vi skal levere ansvarlige opplevelser som forandrer gjestene våre, sier Buraas.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS