Thon Hotel Åsgårdstrand blir til Grand Hotel Åsgårdstrand. (Foto: Thon Hotels)

Unike Hoteller har kjøpt Thon Hotel Åsgårdstrand

Unike Hoteller med Morten Christensen i spissen kjøper og overtar driften av Thon Hotel Åsgårdstrand, som etter hvert blir til Grand Hotel Åsgårdstrand.

Publisert

Eierne av Åsgårdstrand Hotell (Knut H. Hernæs og Olav Thon Gruppen), har inngått en intensjonsavtale med Unike Hoteller ved Morten Christensen om overtakelse av Thon Hotel Åsgårdstrand.

Etter planen skal Morten Christensen, som fra før driver Hotel Wassilioff i Stavern og Hotel Kong Carl i Sandefjord, overta driften av Åsgårdstrand Hotel fra og med 1. september 2017. Sammen på eiersiden har han med seg Eric Sandtrø (Komplett.no og Fjellsport-grunder).

Blir Grand Hotel Åsgårdstrand

– Vi ønsker å bygge videre og styrke vårt konsept og posisjon innenfor hotell- og restaurantnæringen i Vestfold. Vårt konsept er å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen og gi det lille ekstra igjennom hele oppholdet, sier Morten Christensen.

Han fortsetter: – Markedet for hotell med en spennende historie, personlig service, og godt dedikert vertskap er i vekst og fyller et etterspurt alternativ til de ordinære kjedehotellene. Vi ønsker å bytte navn, logo og konsept for Thon Hotel Åsgårdstrand tilbake til historien, og kalle hotellet Grand Hotel Åsgårdstrand. Det blir lagt under hotellkonseptet Unike Hoteller.

Hotellet har 78 dobbeltrom, ni konferanse-/selskapslokaler, buffetrestaurant, A la carte-restaurant, bar. Det er om lag 6000 kvadratmeter bebygget areal og cirka 3500 kvm eid tomt.

Unike Hoteller

Unike Hoteller har allerede et konsept med menyer, konferansepakker, profiler, markedsmateriell, nyhetsbrev, hotellsystemer, interiørartikler, faglig personell, innkjøpssamarbeid, HMS-systemer og samarbeidspartnere.

– Vi ønsker å putte inn elementer og detaljer i hele hotellet og bygge opp et sterkt og kjent hotell som skal være forbundet med ærverdighet, historie, fantastisk kjøkken, personlig service og spennende luksuriøs innpakning, tilsvarende vellykkede oppgraderte Hotel Wassilioff og Hotel Kong Carl, sier Christensen.

– En ny god eier, mener Thon-sjefen

For dagens eiere har det vært arbeidet med å finne nye gode eiere til hotellet, siden Thon Hotels satser på hoteller i større byer.

– Vi mener at Unike Hoteller, med sin lokale tilknytning vil være en svært god eier av dette tradisjonelle hotellet i årene fremover, uttaler konserndirektør for hotell og restaurant i Olav Thon Gruppen, Morten Thorvaldsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS