Øyvind Lindvik Rekdal. (Foto: Bryggselv)
Øyvind Lindvik Rekdal. (Foto: Bryggselv)

Ny daglig leder for Bryggselv Megastore

Øyvind Lindvik Rekdal er ny daglig leder for Bryggselv Megastore. Han kommer fra stillingen som daglig leder for Bryggselv i Asker og Bærum AS.

Publisert

– Nå som jeg har tatt over den daglige ledelsen av Bryggselv Megastore, er min hovedoppgave å bevare og skape entusiasme, og sørge for at kundene brygger så godt øl som mulig. Det er ikke så mye som skal til før du har et sluttprodukt av høy kvalitet, sier Øyvind Lindvik Rekdal.

– Å komme i gang med brygging av øl kan nok for enkelte virke litt skremmende, da det er mange ord og begrep som er fremmede i tillegg til meninger om hvordan ting burde gjøres. Jeg ønsker at nye bryggere som kommer for å handle hos oss skal oppleve starten som enkel, forståelig og morsom. Mine kolleger er svært kompetente og erfarne med stor lidenskap for faget, og er flinke til å videreformidle dette, sier Rekdal.

Butikken på Hasle er på 500 kvadratmeter, og betjener Stor-Oslo og store deler av Akershus. Interessen og kunnskapen for hjemmebrygging vokser sterkt i Oslo-området. Tradisjonelt har hjemmebrygging av øl stått sterkere ute på bygdene men i dag vokser interessen mest i de store byer som Oslo. Det er også økende interesse for hjemmebrygging blant kvinner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS