Scandics ledertalenter ble feiret. (Foto: Scandic Hotels)
Scandics ledertalenter ble feiret. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic feiret sine talenter

Onsdag 8. juni feiret Scandic sine ledertalenter i Norden. Åtte nordmenn mottok diplomer fra Scandics konsernsjef Frank Fiskers for sin innsats i det prestisjefylte talentprogrammet.

Publisert

Gjennom et år har et 20-talls medarbeidere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland vært gjennom talentprogrammet Talent@Scandic, som fokuserer på forretningsutvikling og ledelse.

Utvikler Scandics ledere

Programmet, som har eksistert i seks år, har vært med å utvikle flere av Scandics nåværende ledere.

– Å få delta i talentprogrammet har vært utrolig givende. Jeg har lært mye om meg selv og fått mange viktige verktøy for min fremtidige karriere. I tillegg har jeg fått et stort nettverk og ikke minst gode venner, sier Lene Mjeldheim (28), fra Bergen.

– Imponerende prosjekter

Under diplomutdelingen presenterte deltagerne sine prosjektarbeid. Alle prosjektene hadde en tydelig kobling til Scandics virksomhet og styrker.

Elin Ekrol, HR-direktør i Scandic Norge, var imponert over deltakernes innsats.

– Det har vært utrolig inspirerende å følge disse dyktige kollegene mine gjennom året. Prosjektene deres er ikke annet enn imponerende. Jeg gleder meg veldig til å følge de videre i deres karriere i Scandic, sier Ekrol.

Startet i 1995

Scandics interne akademi, Scandic Business School, har tilbudt kompetanseutvikling til flere tusen medarbeidere siden opprettelsen i 1995.

Ett av programmene er Talent@Scandic, som ble opprettet for seks år siden, med formål å identifisere og utvikle høyt presterende medarbeidere til å bli fremtidige hotelldirektører eller til andre lederstillinger i konsernet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Scandic Hotels

* Scandic Hotels er blant de ledende i den nordiske hotellbransjen med en omsetning på om lag 12 milliarder svenske kroner.

* Hotellkjeden har nesten 44 000 hotellrom fordelt på 230 hoteller i sju land. I Norge utvidet kjeden sin portefølje betydelig med oppkjøpet av Rica Hotels i 2014.

* I Norge ledes Scandic Hotels av Svein Arild Steen-Mevold. Konsernsjef i Scandic Hotels internasjonalt er Frank Fiskers.

* Kjedens lojalitetsprogram, Scandic Friends, er Nordens største lojalitetsprogram i hotellbransjen med sine 1,6 millioner medlemmer.

* Pr. 30. september 2015 var det gjennomsnittlig ansatt 8896 personer i Scandic Hotels

* Les mer på Scandichotels.no

 

Powered by Labrador CMS