Foto: Bolleland Facebook-side.

Både boller og restaurant

Bollene, som du får kjøpt på Shell-stasjonen på Espa, er viden kjente. Nå går stasjonseierne også inn i restaurantbransjen, og åpner Bolleland Kro.

Publisert

– Ambisjonen er å omsette for 10 millioner kroner i den nye restauranten i 2019, sier nyutnevnt styreleder i Bolleland Kro, Morten Støen, til Finansavisen.

I fjor omsatte Bolleland for 79,7 millioner kroner, og de tre eierne satt igjen med et resultat før skatt på 8,3 millioner.

Marché ut av Norge

I flere år har den restaurantkjeden Marché drevet et spisested vegg-i-vegg med Bolleland på Espa, midt mellom Hamar og Minnesund.

Men tidligere i år ble det kjent at Marché nå trekker seg ut av Norge – etter mange år med tap. 1. oktober er Marché historie i Norge.

Før Marché kom på banen for om lag 10 år siden, var det en By The Way-restaurant på stedet.

Har kjøpt restaurantbygget

De tre Bolleland-eierne, Støen, Rune Gulbrandsen og Roger Danielsberg, har kjøpt nabobygget og tomten på nesten sju mål.

Men nå blir det et helt annet konsept i restaurantbygget. I nye Bolleland Kro skald et serveres pizza, tacobuffet og mer tradisjonell norsk husmannskost, som mors kjøttkaker. Målgruppen er i tillegg til veifarende også lokalbefolkningen.

Les hele saken på Hegnar.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS