Rekord på Bryggen i Bergen

I fjor åpnet uteserveringen hos 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen. Etter forsommerens rekordvarme, kan F&B-manager Alexander Mackenzie fortelle om rekordmange besøk allerede så langt denne sesongen.

Publisert

26 North Restaurant & Social Club, som ligger helt ytterst på Bryggen i Bergen, og som åpnet i august 2016, har klatret omkring 200 plasser på TripAdvisor siden åpningen. I dag er restauranten rangert av gjestene blant topp 20 restauranter av 318 restauranter i hele Bergen.

– Tilbakemeldingene fra våre gjester betyr alt for oss, så det er moro at restauranten har blitt så godt mottatt. Ekstra gøy er det med det fantastiske været vi har hatt, som har bidratt til at vi allerede nå har hatt rekordmange besøkende denne sesongen, forteller F&B-manager på 26 North Restaurant & Social Club i Bergen, Alexander Mackenzie.

De beste råvarene

– For å gi noen eksempler så har vi i mai alene solgt nesten 10 000 halvlitere og servert over 1 000 porsjoner med våre populære retter som burger og fish & chips, legger Mackenzie til.

– Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker bare de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene. Hos oss skal gjestene få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby», forteller kjøkkensjef på 26 North Restaurant & Social Club i Bergen, Thomas Dahl.

Lokale råvarer

Med stort søkelys på lokale råvarer, og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser, går 26 North Restaurant & Social Club en travel sommer i møte. Siden i fjor har de hatt egen uteservering, som har vært ekstra populær denne forsommeren.

– Vi har plass til ca. 150 gjester på vår uteservering og det har vært smekkfullt nesten hver eneste dag den siste måneden. Det er kjempegøy å vise frem den flotte byen vår og den norske maten til både turister og Bergens innbyggere, sier F&B-sjefen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS