Eirik Strøm Lillebø.

– Årets julegave bør være et gavekort på restaurantbesøk

Hotell- og restaurantbransjen har det tøft under pandemien. Samtidig er mange julebord avlyst, og mange ansatte mister et sosialt og viktig møtepunkt med sine kollegaer. Nores anbefaler sine leverandører å gi et gavekort på et hotell eller restaurantbesøk til sine ansatte i julegave i år.

Publisert

– Mange bedrifter har måttet avlyse sine julebord, og i tillegg med begrenset eller ingen skjenketillatelse i førjulstiden vil mange restauranter og hoteller slite stort med å holde dørene åpne. Vi oppfordrer alle til å gjøre det de kan for å hjelpe. Gled deres ansatte, kjæreste, mamma eller en venn med et gavekort på en fantastisk hotell- eller restaurantopplevelse, oppfordrer markedsansvarlig i Nores, Inger Mari Voie.

Bekymret for bransjen

Daglig leder på Code, Eirik Strøm Lillebø, er bekymret for bransjen. Han er medeier i restaurantene Code, Vaaghals og Gamle Raadhus, og sier at de har måttet stenge dørene på alle tre restaurantene, og permittert sine ansatte.

En samlet næring opplever en omsetningssvikt på mellom 50-80 %. Vi har med tungt hjerte måttet permittere samtlige av våre 70 fantastiske ansatte. Unge, fremadstormende fagfolk som har måttet sette livet på vent, de går en usikker fremtid i møte, sier Eirik Strøm Lillebø.

«Nores samarbeider med noen av landets flotteste hoteller og restauranter, og ser hvor hardt denne pandemien rammer bransjen. Nores har oppfordret alle sine leverandører og andre samarbeidspartnere til å gi et gavekort på hotell eller restaurantbesøk, hvis de ikke skal arrangere julebord. Et slikt gavekort vil glede den heldige mottaker og støtte en bransje i utfordringer. Staten har som kjent økt summen man kan benytte til skattefrie gaver på grunn av korona», skriver Nores i pressemeldingen.

Håper på støtte

– For å ha en jobb å komme tilbake til, er vi helt avhengig av gjestene våre nå. Ved å velge et gavekort på en restaurant eller hotell som firmagave i år er dere med på å sikre arbeidsplasser og opprettholde en bransje som gjør Oslo til Oslo. «Foodies» kommer til Oslo fra hele verden for å oppleve det vi kan tilby og byen opplever internasjonal anerkjennelse på grunn av det vi leverer, sier Strøm Lillebø.

Pressemelding fra Nores

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS