Første Pullman-hotellet i Latvia

Pullman Hotels & Resorts har lansert det første Pullman-hotellet i Latvias hovedstad Riga. Det femstjerners hotellet Pullman Riga Old Town retter seg mot både forretningsreisende, konferanser og privatpersoner.

Publisert

Pullman Riga Old Town er konstruert av tre deler: en historisk fasade fra 1789 samt to bakenforliggende moderne bygninger som alle er forbundet med et stort atrium i glass. Hotellet har 155 rom, restaurant, bar og 8 konferanserom. På taket, med utsikt over parken og kanalen, ligger et treningssenter og spa med et svømmebasseng som er 19 meter langt.

Baltikum, et voksende marked

– Baltikum er et viktig og voksende marked for oss her i Norden. Derfor er vi veldig glade for at Pullman nå har åpnet i fantastiske Riga. Pullman Riga Old Town er dessuten et hotell som passer for både privatreisende, forretningsreisende og konferanser, noe som innebærer at vi gledelig nok kan tilgodese etterspørselen innen alle segmenter, sier Jan Birkelund, VP Sales & Distribution Scandinavia & Finland hos Accor Hotels.

Første i Latvia og Baltikum

Pullman Riga Old Town er det første Pullman-hotellet i Latvia. Hotellet drives av Wisher Enterprise LV, LCC som franchiseavtale med Orbis Hotel Group, den største franchisetakeren av AccorHotels varemerker i Øst-Europa.

– Vi er svært glade over å ha åpnet vårt andre Pullman-hotell i Øst-Europa. Det er et bevis på god vekst innenfor luksussegmentet vårt, og det styrker porteføljen vår i det meget lovende latviske markedet, sier Gilles Clavie, President og administrerende direktør for Orbis Hotel Group.

Beliggenhet

Hotellet ligger bare 200 meter fra presidentpalasset og regjeringsbygningen. Et par hundre meter lengre bort ligger Riga Dome Square og Riga Congress Centre. Det tar bare noen få minutter å gå til nasjonalteatret og det berømte distriktet Riga Art Nouveau.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS