Jostein Rajala (fra venstre), Solveig Voldheim og Petter Kristiansen trer inn i nye stillinger i Nordic Choice Hotels og Comfort Hotels.

Unge ledere i Nordic Choice Hotels

Tre unge fremadstormende hotellansatte i Nordic Choice Hotels trer inn i nye stillinger i mai.

Publisert
Solveig Voldheim blir ny driftsdirektør i Nordic Choice Hotels, med ansvar for Comfort Hotels i Norge.

Solveig Voldheim (37), som er kåret til årets hotelldirektør i Nordic Choice Hotels i 2015, vil fra mai måned bli ny driftsdirektør i hotellkjeden, med ansvar for Comfort Hotels i Norge.

Jostein Rajala (33) og Petter Kristiansen (25) blir nye hotelldirektører for henholdsvis Comfort Hotel Xpress Youngstorget, og Comfort Hotel Xpress Central Station.

Jostein Rajala blir ny hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Youngstorget.

Unge, modige ledere med visjoner

– I Comfort Hotels vil vi gi sjansen til modige mennesker, som har visjoner og gjennomføringsevner, uavhengig av alder og bakgrunn. I Solveig Voldheim har vi lenge hatt en ung hotelldirektør, med en spennende bakgrunn, som har levert resultater år etter år. Solveig har Comfort Hotel i sitt DNA. Hun er ung til sinns, hun er leken, hun er offensiv og hun har glimt i øyet. Jeg er sikker på at Voldheim kommer til å fortsette og levere fantastiske resultater for Comfort Hotel i mange år, sier Anna Spjuth, administrerende direktør for Comfort Hotels i en pressemelding.

Petter Kristiansen blir ny hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Central Station.

Vunnet flere priser

Solveig Voldheim har tidligere studert ved den prestisjetunge Central St. Martin i London, og har vunnet flere priser for sin innsats som hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Xpress Central Station.

Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag. Xpress Youngstorget og Central Station har vokst seg til å bli to fantastiske hotellprodukter. Jeg er meget stolt av arbeidet vi har gjort på hotellene, og resultatene vi har fått til. Derfor er det litt vemodig å forlate stillingen som hotelldirektør, men samtidig vet jeg at jeg overlater de til de beste hender, og gleder meg til andre oppgaver, sier Voldheim.

Unge med lederegenskaper

Jostein Rajala har lang erfaring fra hotellbransjen, og har siden 2014 vært en viktig del av Comfort Xpress-teamet, med fremragende resultater på CV-en.

Petter Kristiansen har hatt flere stillinger i Comfort Hotel siden 2010, og har til tross for lav alder, vist unike lederegenskaper.

– I Comfort Hotel skal vi ta vare på talentene. Vi skal utvikle de og de skal utfordre oss til å bli bedre, mer innovative og lekne. I Petter Kristiansen og Jostein Rajala har vi funnet to fantastiske individer som kan hotell, som har mye energi og gjennomføringsevne. Jeg gleder meg til å se hvordan de vil bidra til å utvikle Comfort Xpress hotellene framover, sier Anna Spjuth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 21 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress), i tillegg til 12 i Sverige og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 178 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

Nordic Choice Hotels

* Nordic Choice Hotels ble etablert i 1990, og er et av Nordens største hotellkonsern med 184 hoteller.

* Nordic Choice Hotels har 13 000 medarbeidere i Skandinavia og Baltikum.

* Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotels, Quality Hotels og Clarion Hotels, samt 15 frittstående hoteller.

* Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

* Bak Nordic Choice Hotels står Petter A. Stordalen, som er eier og styreleder. Torgeir Silseth er administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

* Les mer Nordicchoicehotels.no

Powered by Labrador CMS