NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inviterer til mosjonsløp i Sarprborg. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)

Mosjonsløp, en annerledes møteplass for bransjen

Stian Eide, som er distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Viken Øst og Vestfold, har gått i bresjen for en annerledes møteplass for bransjen – et mosjonsløp der søkelyset er satt på helse og bærekraft. Det skjer i Sarpsborg torsdag 2. juni.

– Dette er for medlemsbedrifter i NHO Reiseliv, samt samarbeidspartnere. Her kan alle delta ved å løpe, gå eller rett og slett heie på kollegaer og kunder, forteller Eide.

Stian Eide, som er distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Viken Øst og Vestfold, er initiativtaker til mosjonsløpet. (Foto: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden)

Løpet foregår i Kalnesskogen (start 14 km og 21 km klokka 11.00, og start 5 km og 10 km klokka 12.00).

– Klokka 17 er det oppmøte utenfor Quality-hotellet på Grålum for felles avmarsj til deltakermiddag på en gård i nærheten, opplyser Eide.

Unge kokkespirer sørger for mat og servering

– NKL Øst er engasjert i denne kvelden, og vi har inngått en avtale med Glemmen videregående skole, der vi har med kokk- og servitørelever som vil lage mat for oss og stå for serveringen. Det er viktig for oss å inkludere våre fremtidige drivere og ansatte i bransjen.

– Vi har også inngått en avtale med Blåkors lokalt med tanke på veldedighet og matsvinn, forteller Eide, som legger til at det foreløpig er 80 påmeldte, men at det er plass til 150.

Her kan du melde deg på.


NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter

Komplett storhusholdningssortiment

Konkurransedyktige innkjøpsbetingelser

Gode rabatt og bonusordninger

Søkelys på bærekraftige innkjøp

Lønnsomt nettverk

Støtte fra rådgivere

Netthandel

Du finner med informasjon om NHO Reiseliv Innkjøpskjeden her



Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS