Radisson Blu Hotel i Bodø i ny drakt

Radisson Blu Hotel midt i Bodø sentrum, som ble åpnet for 45 år siden, har det siste året gjennomgått en omfattende oppgradering.

Publisert
Hotellet har totalt 191 gjesterom og 18 møte- og konferanselokaler.

«Hotellet kan by på ny, inspirerende design, toppmoderne løsninger i konferanselokalene og ny meny i restauranten. Målet er at hotellet igjen skal bli det mest populære møtestedet i Bodø», heter det i en pressemelding fra Rezidor.

– Byens beste utsikt

Fra restauranten på hotellet i Bodø.

– Vi er det eneste internasjonale hotellet i byen, og gjestene våre fortjener stilfull design, moderne tekniske løsninger i møtelokalene og utsøkt mat. I tillegg har vi fortsatt byens beste utsikt fra skybaren vår i 13. etasje, sier Fred Anton F. Ravneberg, som er hotelldirektør på hotellet.

I løpet av det siste året har mange av hotellrommene og badene blitt totalrenovert i stilen Smart Urban Berlin. Lundwall Architects står bak designet som skal gi gjestene en helt særegen designopplevelse og gjenspeile dagens moderne, internasjonale livsstil.

Mest moderne konferanseløsninger

Radisson Blu i Bodø satser fortsatt sterkt på møte- og konferansevirksomhet og alle 18 møte- og konferanselokaler har fått nytt interiør, nye møbler og det siste innen tekniske løsninger.

Fra frokostsalen på Radisson Blu i Bodø.

– Vi har plass til 450 personer i våre møtelokaler, og her kan vi ha mange mindre møter, store arrangementer og utstillinger. Hvis vi åpner mellom lokalene kan vi ha over 900 personer til mottakelser og lignende. Det er ganske unikt å ha alle konferansefasilitetene samlet i en etasje, forteller Ravneberg.

Nyoppussede felleslokaler.

I tillegg til møtelokalene har også fellesområdene blitt modernisert. Mellom møtene kan gjestene nyte forfriskninger i en avslappende atmosfære, med gode lenestoler og levende peis.

Lokal mat og panoramautsikt

I 13. etasje ligger hotellets stolthet, skybaren Top13, som har panoramautsikt over hele byen. DOOS Architects har gitt baren et løft med nytt rustikt design og nye møbler. Veggene i lokalet er dekket av vinduer som gir gjestene en helt spektakulær 360-graders utsikt.

– Baren har alltid vært et populært møtested for innbyggerne i Bodø og det er fantastisk hyggelig at så mange hotellgjester og innbyggere ønsker å komme hit for å treffe kjente og nyte den helt spektakulære utsikten over vakre Bodø, sier Ravneberg.

Også restauranten Fjörd Eat & Drink har fått et kraftig løft og kombinerer nå det rustikke med det elegante, i et lokale med internasjonalt preg. Frokosten serveres i keramikkskåler og middagen lages over åpen flamme og presenteres på rustikke trefjøler, heter det i pressemeldingen.

Både for gjestene og bodøværingene

– Vi vil være en restaurant for både hotellgjester og bodøværinger og servere utsøkt mat, i et moderne miljø. Gjestene får spesialiteter som friterte torskekjaker med bakt potet og muslinger, krabbe og biff. Målet er at vi skal være den foretrukne restauranten i Bodø, så høy kvalitet på både matretter og service er vårt hovedfokus, sier hotelldirektøren.

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av byen, med småbåthavna som nærmeste nabo. Hotellet har totalt 191 gjesterom og 18 møte- og konferanselokaler. Top13 Bar & Lounge ligger i hotellets toppetasje.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS