Fra den nye lobbyen. (Foto: Richard L. Eriksson)

Totalforvandling for Radisson Blu Strand Hotel

Historiske Radisson Blu Strand Hotel på Nybrokajen i Stockholm får helt nytt design, og målet for Rezidor er at det skal bli Stockholms ledende livsstilshotell.

Publisert
(Foto: Richard L. Eriksson)

Arkitektkontoret Wingårdhs står bak den pågående totalforvandlingen av alle hotellrom, møterom, lobby og sosiale områder. Den nye lobbyen står allerede klar, og det gjør også event- konferanseområdet «Strand Gatherings». Etter sommeren åpner en helt ny restaurant.

Eva Kalling-Hansson. (Foto: Richard L. Eriksson)

Ble åpnet i 1912

Strand Gatherings. (Foto: Richard L. Eriksson)

– Helt siden åpningen i forbindelse med sommer-OL i Stockholm i 1912, har Strand Hotel vært stedet for livsnytere og innovatører. Nye Radisson Blu Strand Hotel skal være en scene der verdens kosmopolitter har minneverdige møter og der gründere skaper nye kontakter og ideer, sier hotelldirektør Eva Kalling-Hansson i en pressemelding.

Strand Gatherings

Den nye lobbyen. (Foto: Richard L. Eriksson)

Den historiske bygningen er under en omfattende renovering av både hotellrom og fellesområder. Hotellet utvider samtidig med 17 rom, slik at det totalt blir 169 rom når prosjektet står ferdig. Renoveringen gjennomføres i etapper slik at gjestene ikke skal forstyrres og prosjektet finansieres av en felles investering mellom Rezidor Hotel Group og grunneierne på 150 millioner svenske kroner.

Møtedelen, nye «Strand Gatherings», er allerede klar. Dette er et populært sted for møter og konferanser, og på kveldstid er lokalene åpne for private selskaper som middager, fester og cocktailpartyer.

(Foto: Richard L. Eriksson)

Nytt inngangsparti

Inngangspartiet er også helt nytt. Lobbyen står nå i sentrum, med store, inviterende sofaer og sosiale områder.

– Her møtes gjestene for å sosialisere, utvikle nye forretningsideer eller bare lande etter en lang dag med shopping og sightseeing. Lobbyen er vår nye sosiale møteplass, sier Kalling-Hansson.

Åpner ny restaurant og bar etter sommeren 2017

Etter sommeren åpner hotellet en splitter ny restaurant og bar, og det lages en ny inngang for å gjøre restauranten lett tilgjengelig også for lokale gjester. Konseptet er fortsatt hemmelig, men ideen er å skape en ny destinasjon i hjertet av Stockholms indre by for forretningslunsjer, middager med venner og sene drinker.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS