– Det blir spennende å se om hotellgjestene til Thon Hotels omfavner Vipps, sier Rune Garborg, konserndirektør for DNB Vipps og Betaling. (Foto: Stig B. Fiksdal)

Thon Hotels tilbyr Vipps

Thon Hotels lanserer, som første hotellkjede i Norge, tjenesten Vipps som betalingsløsning for kunder på nett.

Publisert

DNBs populære betalingsapp, Vipps, har mer enn to millioner brukere i Norge. For å forenkle betalingen for hotellgjester, så kan man nå enkelt betale for hotelloppholdet via appen Vipps når man bestiller hotellrom på Thonhotels.no.

– Nå kan de som ønsker det betale for hotellrommet med mobilen når de bestiller rom på Thonhotels.no, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. (Foto: Gry Traaen)

– Det blir spennende å se om hotellgjestene til Thon Hotels omfavner Vipps. Vi føler oss uansett trygg på at en enklere kjøpsløsning vil føre til flere fornøyde kunder, og at 2,3 millioner vippsere og Thon Hotels vil bli en god match. Vipps forenkler netthandel, og har gjort det slutt på å taste inn uendelige mengder person- og kortinformasjon. Vipps har blitt lansert i nettbutikker med stort hell, og erfaringen der viser at over 30 prosent av kundene foretrakk å betale med Vipps umiddelbart etter lansering, sier Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

Vipps er en populær betalingsapp i Norge. Nå kan gjester betale for hotellrom med Vipps på Thonhotels.no. (Foto: ‎Olav Mellingsæter)

Allerede tatt i bruk

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, forteller at Vipps allerede har blitt tatt i bruk av hotellgjester på nettsiden.

– Thon Hotels har lagt stor vekt på teknologi på hotellene våre, og nå ønsker vi også å tilrettelegge for teknologiske løsninger som forenkler hverdagen til gjestene våre. Vipps er en populær betalingsapp i Norge blant mobilbrukere, og nå kan de som ønsker det betale for hotellrommet med mobilen når de bestiller rom på Thonhotels.no. Vi ser at dette har vært en populær betalingsmetode både under testperioden og siden tjenesten ble lansert på Thonhotels.no, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder på at det er både en lett og tidsbesparende måte å betale på, sier Morten Thorvaldsen.

Hotellgjester bestiller oftere fra mobil

– Mobilen er blitt en naturlig del av folks hverdag, og de teknologiske mulighetene en smarttelefon gir er store. Vi ser at folk bestiller oftere fra mobilen, og Thonhotels.no er laget for at gjester enkelt kan bestille og betale uansett om de bruker PC, nettbrett og mobil. Vi garanterer alltid best pris når gjester bestiller hotellrom på vår nettside Thonhotels.no, sier Thorvaldsen.

Etter en testperiode er tjenesten Vipps nå tilgjengelig for alle gjestene til Thon Hotels. Når du bestiller et rom på nettsiden Thonhotels.no, så får du opp valget om man vil betale med Mastercard, VISA eller Vipps.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS