Av all overskuddsmat gikk hele 95 % til donasjon via Matsentralen i Bergen. (Foto: Helge Hansen, Montag)
Av all overskuddsmat gikk hele 95 % til donasjon via Matsentralen i Bergen. (Foto: Helge Hansen, Montag)

All mat ble utnyttet på Nores-dagen

Etter inspirasjon fra Matvetts modell for bærekraftige matmesser, satte Nores høye mål for at minst mulig mat skulle gå til spille etter deres mat og drikke-messe i Grieghallen i Bergen sist uke.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS