Downtown Camper by Scandic ble åpnet fredag 1. september. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic åpnet signaturhotell

Downtown Camper by Scandic er Stockholms nyeste hotell for de eventyrlystne. Hotellet, som åpnet fredag 1. september, er det tredje i sentrale Stockholm som inngår Scandics unike signaturhotell-serie.

Publisert

Hotellet tilbyr hotellopplevelser som forener natur og det urbane for reisende som vil oppdage det genuine Stockholm, der man kan veksle mellom aktivitet og avslapning.

(Foto: Scandic Hotels)

494 rom

Downtown Camper by Scandic har 494 rom, og ligger ved Brunkebergstorg, i hjertet av byen, men samtidig i et av Stockholms mest urbane og uutforskede områder. Unikt for hotellet er blant annet en helt ny romkategori med plass til opptil 12 personer.

(Foto: Scandic Hotels)

– Vi har skapt et hotell som passer til nysgjerrige reisende eller til Stockholmere som ikke bare vil ha unike opplevelser, men også være med på å skape dem. I dag vil vi ha alt – vi vil nyte stillheten i naturen og bo i byen. Dette hotellet forener disse to verdenene, sier hotelldirektør ved Downtown Camper, Jacob Dahlberg, i en pressemelding.

Campfire

(Foto: Scandic Hotels)

Hotellet har et interiør som henter inspirasjon fra naturen og den urbane betongen i nabolaget. Downtown Camper er designet for å legge til rette for spontan kontakt og fellesskap, for kreative møter og avkobling. I romkategorien Camper Co-Living kan opptil 12 personer bo i tilstøtende rom med ett felles sosialt rom og dermed lage sin helt egen hotellopplevelse.

«I restauranten Campfire er den åpne peisen et midtpunkt, der gjestene kan samles for å nyte god mat fra hele verden. Menyen er basert på gjenkjennelige barndomsfavoritter, reiser og årstidenes spesialiteter og består av råvarer fra den svenske skogen i fusjon med fisk og skalldyr fra Middelhavet», heter det i pressemeldingen.

Egen livsstilsconcierge

Gjennom hotellets håndplukkede livsstilsconcierge, australske Kristian Hell, tilbys helt unike muligheter for å oppdage Stockholm i harmoni med en bærekraftig livsstil.

Gjennom et bredt samarbeid med lokale profiler og merkevarer, kan gjester og Stockholmere ta del i en rekke aktiviteter, både på og utenfor hotellet, for eksempel bli med i felles løpegrupper eller slappe av i spaområdet, The Nest.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Downtown Camper by Scandic

Hotellet har totalt ti etasjer med gjesterom samt ytterligere en etasje med sosiale områder

494 hotellrom

Ni suiter

16 Camper Co-Living suiter for 6-12 personer med sammenhengende rom rundt felles sosiale områder

Fem kreative rom for møter og arrangementer

Restaurant Campfire med uteservering

Campfire Bar

Powered by Labrador CMS