Trolltunga i Hordaland.
Trolltunga i Hordaland.

Prekestolen, Trolltunga og Kjeragbolten i en pakke

Trolltunga-Travel AS er en ny turoperatør som tilbyr en opplevelsespakke som samler Trolltunga, Kjeragbolten og Prekestolen på en femdagers reise.

Publisert
Prekestolen.
Prekestolen.

Trolltunga-Travel AS er lokalisert i Vindafjord Kommune i Rogaland, men opererer ut fra Oslo.

Det dreier seg en «aktiv» ferie med buss, men der du selvfølgelig også må ta beina fatt, samt hotell og mat. Foruten de tre nevnte attraksjonene, blir det reise over Suleskar, besøk i Stavanger og Hardanger, og Låtefossen ved Odda og Vøringsfossen står også på programmet.

Reisen starter og slutter i hovedstaden.

Kjeragbolten står også på programmet.
Kjeragbolten står også på programmet.

Mathistorie og kortreiste råvarer

«Foruten å oppleve majestetiske fjell, spektakulær utsikt og svimlende høyder er dette også en reise i lokal mathistorie og kortreiste råvarer. Det er guide med hele veien i buss og på utfluktene», heter det i en pressemelding fra Trolltunga-Travel AS.

Turen avsluttes med Trolltunga.
Turen avsluttes med Trolltunga.

Trolltunga har i løpet av de siste årene hatt en boost når det gjelder besøk, med flere redningsaksjoner i 2016 enn noen gang tidligere. Trolltunga-Travel skal bidra til sikrere turer til turistattraksjonen i Hordaland.

Gradvis opptrapping

«Det er ingen som har gjort dette tidligere, og rekkefølgen på utfluktene er avgjørende for å få det til. Vi må derfor starte med Kjeragbolten som er den medium tøffe turen, etterfulgt av Prekestolen som blir den letteste turen i dette opplegget, og til slutt styrkeprøven Trolltunga», heter det i en pressemelding fra det nyetablerte selskapet.

Les mer på Trolltunga-travel.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS