Whisky-meny på Grand Café

Fra 25. til 31. oktober kjøres det en spesialmeny på Grand Café Oslo.  Menyen er laget for å spesielt matche Chivas 18 YO Scotch Whisky.

Publisert

Men ikke bare det; whiskyen som gjestene kommer til å få, dersom de går for drikkeanbefalingen til maten, vil komme direkte fra en ganske så kompleks whiskymaskin.

Se menyen under.

Chef´s menu

Lønne- og- whiskeyspeket laks

Surdeigscrumble / purreaske / rødbeter / naturell yoghurt / unagi saus

Allergener: fisk, gluten, melk, egg, sulfitt

Breiflabb

Bouillabaisse-saus / åpen krabberavioli / bakt tomat / agurkstrimler

Allergener: fisk, gluten, melk, skalldyr, egg, sulfitt, selleri

Posjert ytrefilet av kalv

Safranrisotto / whisky mascarpone / parmesan / «fingerlime» /

Eple og grønnkål

Allergener: gluten, melk, egg, sulfitt

Sjokolade Nemesis

Appelsinsorbet / sjokolademousse / solbær / appelsingelé

Allergener: gluten, melk, egg, sulfitt

Drikkeanbefaling:

Chivas Regal 18 YO Scotch Whisky rett fra Whisk-maskinen.

Her kan du se en video om hvordan whiskymaskinen fungerer

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS