Best-Western-logo

Best Western International vil bli størst i Asia innen 2010.

Best Western International er allerede den hotellkjeden som vokser mest i Asia, men har som mål å bli verden største hotellkjede i Asia innen 3 år.

Publisert

I løpet av de neste 6 månedene, vil Best Western signere 17 nye hotellkontrakter i blant annet Kina, Japan, Indonesia og Thailand. Med dette vil hotellkjeden ha mer enn 200 hoteller innen 2010. Det begynte med bare 6 hoteller i Asia i 2001 og er oppe i 106 per idag, melder de i en pressemelding.

-Som verdens største hotellkjede, tilbyr vi skala, tilgjengelighet og et reservasjonssystem verdt milliarder av dollar til våre internasjonale partnere, sier David Kong, Best Western president og CEO.- Merkevarens globale salg, markedsføringsinitiativ, kvalitetskontroller og fordelsprogrammet Gold Crown Club gjør det attraktivt for asiatiske hotellutviklere og entreprenører, sier han.

Fire stjerner Mens de fleste av kjedens nord-amerikanske hoteller er å betrakte som mellomklasse hoteller, vil Best Western plassere seg som en 4- stjerners hotellkjede i Asia. Dette er i samkjøring med å fremme merkevaren i nye markeder ved å bygge hoteller av høyere standard-en strategi som er bevist vellykket i både Kina og India.

Hotellkjeden opererer og utvikler hoteller også i andre land som Malaysia, Singapore, Philippinene, Israel og Bahrain, med planer om å ekspandere til Midt-Østen. I Norden har Best Western 115 hoteller, derav 14 i Norge.

Powered by Labrador CMS