Hard Rock Bjørn

Hard Rock Café Oslo får pris for omsetning

Hard Rock International har prisbelønnet Hard Rock Café Oslo for høyest omsetning av alle kjedens 56 franchisedrevne cafeer i hele verden i 2006: 70 millioner kroner.  

Publisert

Mindre beundringsverdig blir det ikke, når resultatet oppnås i det i første fulle driftsår for rockecafeen på Karl Johan, som ble åpnet i 2005. Utmerkelsen er en statuett som kommer til å få en fremtredende plass i restauranten.

Kjempesuksess

Daglig leder Bjørn V. Hulaas er synlig stolt av det store gjennombruddet omsetningstallet er et uttrykk for. Driftsresultatet er også høyst tilfredsstillende, selv om bunnlinjen kunne ha vært edna litt bedre. - Det er investert stort, og vi tar selvfølgelig maksimalt av kostnader over drift de første åene, som alltid er tøffe, sier daglig leder Bjørn V. Hulaas til Horecanytt.

De endelige tallene er ikke helt klare, men vil være det i meget nær fremtid. - Uansett, Hard Rock Café Oslo er blitt en kjempesuksess, fastslår Hulaas.

Svenskeiet

Det er den svenske franchisetakeren som også eier rettighetene for Hard Rock Café i Norge, og som ergo også er norsk franchisetaker.

Det er foreløpig investert over 30 millioner kroner i den spenstige restauranten med vannhull og tradisjonell Rock Shop i Karl Johans gate.

Rock Shop

Hard Rock Café er siden etableringen i 1971 blitt en global institusjon bestående av 124 restauranter, åtte hoteller og fire kasinoer. Kjeden er også kjent for å inneha verdens største samling av musikkrelaterte effekter som blant annet instrumenter, klær, sangtekster og foto som selges gjennom Rock Shop. Totalt eier kjeden i overkant av 60.000 slike effekter og er derfor å regne som et globalt rockemuseum.

Les også: Indianerstamme eier Hard Rock Café

"
Powered by Labrador CMS