SAS Rad Try nett

Hedmarks største byggeprosjekt

Om et års tid vil det nye gedigne Radisson SAS-hotellet i Trysil stå ferdig. Hotellbyggingen er Hedmark fylkes største byggeprosjekt.

Publisert

Hotellet, som blir et nytt landemerke i skibygda, blir på hele 33 000 kvadratmeter, og vil koste 650 millioner kroner.

Bygget blir 156 meter langt og 113 meter bredt, og har en høydeforskjell på 21 meter. Det er for tiden det største byggeprosjektet i Hedmark fylke.

Suiter til salgs

Gigantbygget vil romme både spa- og badeanlegg, kurs- og konferansedel, leiligheter, rom, selveiende suiter. Den mest gedigne suiten, Kongesuiten på 160 kvadratmeter, er til salgs. Prisantydning er 14,5 millioner kroner. Men du kan velge. Totalt er 41 suiter lagt ut for salg, og prisen ligger mellom 3,8 og 8,5 millioner kroner.

Ellers blir det 210 hotellrom i det nye hotellet.

Hotellet vil få fasader i skifer og spesialbehandlet gran fra Trysil.

Trysil Hotellutvikling

Bak storutbyggingen står utbyggingsselskap Trysil Hotellutvikling. Bak dette står igjen Knut Kvilekval, Jarl Whist og den tidligere Trysilfjellet-direktøren Henning Hanevold.

Jo Inge Bjørnebye, tidligere storhopper og far til fotballkjendisen Stig Inge Bjørnebye, er prosjektmekler i Hedmark Eiendom. Han står for salget av suitene. Bjørneby sier til avisen Hamar Arbeiderblad at dette er et helt unikt hotellprosjekt, ikke bare i Norge, men i hele Skandinavia.

Åpningen skjer et år fram i tid, før sesongstart i alpinbakkene i Trysil vinteren 2008/2009.

Powered by Labrador CMS