Wallin Hotel2

Scandic overtar Wallin Hotel

Scandic overtar Best Western Wallin Hotel i Stockholm 15. november.

Publisert

Hotellet eies av Stockholm City Conference Centre AB (CCC), Skandinavias største sentralt beliggende konferansesentrum.

181 rom

Hotellet har i dag 181 rom. Siden innvielsen i 1993 har det flere ganger blitt bygget ut og fornyet, sist vinteren 2006/2007. Da ble halvparten av alle hotellrommene renovert. Sentral beliggenhet

- Dette er et velkomment tilskudd til kjeden, ikke minst takket være den sentrale beliggenheten ved Drottninggatan og nærheten til all kommunikasjon, i tillegg til at vi har behov for flere rom i Stockholm. Vi har i dag 16 hotell i Stockholm, og i forrige uke offentliggjorde vi vårt nye 400-roms hotell i Kista, sier Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic.

City Conference Centre

Hotellet ligger på Wallingatan 15 - i kort gåavstand fra Stockholm Central og Arlanda Express. Beliggenheten nær Stockholm City Conference Centre vil gjøre det nye Scandic-hotellet attraktivt for mange forretningsreisende.

City Conference Centre har 50 møtelokaler fordelt på to bygg: Norra Latin og Folkets Hus med Kongresshallen som tar opptil 1400 personer.- Hotellet spiller en viktig rolle for vårt tilbud overfor våre konferansegjester. I den harde konkurransen rundt Norra Bantorget håper vi at Scandic, som har hotelldrift som sin kjernevirksomhet, sikrer fortsatt god virksomhet for hotellgjestene, og gjennom sitt sterke varemerke også får nye kunder og konferansegjester til vårt anlegg" sier Jan Kristiansson, VD City Conference Centre.

Powered by Labrador CMS