Scandic Berlin

Storhotell for Scandic i Berlin

Scandic skal bygge et nytt storhotell med hele 572 rom på Potsdamer Platz i Berlin. Hotellet, som får navnet Scandic Berlin, skal stå ferdig i 2010.

Publisert

Scandic og det danske eiendomsutviklingsselskapet Schaumann Properties A/S har inngått partnerskap. Sammen skal de to partnerne utvikle et nytt hotell.

"Hotellet, som etter planen skal åpne i februar 2010, markerer det første virkelige skrittet for Scandics nye internasjonale vekststrategi. Scandic vil nå aktivt se etter utviklingsmuligheter i Øst- og Nord-Europa, Russland og de baltiske landene - samtidig som man sørger for vekst på de nordiske hjemmemarkedene", heter det i en pressemelding fra Scandic.

Scandic Berlin

- Det nye Scandic Berlin vil bli et viktig kjennetegn for vårt varemerke , og vil være en spydspiss for vår utvikling i Tyskland. Det tyske markedet er det største hotellmarkedet i vår del av verden, sier Scandics konsernsjef Frank Fiskers.

- Det er vår ambisjon at kombinere nordisk design og Scandics hotelldrift, med et klart fokus på bærekraftig og uformell kundevennlig service, vil være en sterk utbygging av hotellmarkedet i Berlin, sier Fiskers videre.

Også boliger

Hotellet blir en del av et stort utviklingsprosjekt. Et prosjekt som også omfatter boliger, velvære og treningsmuligheter samt andre kommersielle elementer. Potsdamer Platz er et av de mest sentrale stedene i Berlin med praktisk tilgang til det meste i bykjernen. - Da vi skaffet oss den siste tomten på Potsdamer Platz hadde vi ambisjoner om å utvikle noe som kunne gi en ekstra verdi til Berlin. Etter at vi har skrevet kontrakt med Scandic om dette spennende hotellet, så mener vi at vi har nådd vårt mål. Som en nordisk virksomhet er vi stolt over å ha skrevet kontrakt med Nordens ledende hotellkjede, forteller Jens Schaumann, konsernsjef for Schaumann Properties A/S.

Schaumann Properties er en dansk virksomhet som fokuserer på både eiendomsinvesteringer og eiendomsutvikling i utvalgte europeiske land. Schaumann Properties er notert på Den Nordiske Børs i København.

Powered by Labrador CMS