Radisson SAS Resort setter Trysil på europakartet

Norges splitter nye kvalitetsresort på høyfjellet, Radisson SAS Resort Trysil, åpnet dørene i dag, 15. desember. Det nye hotellet har internasjonal komfort, og løfter Trysil til nivå med Alpene.

Publisert

- Etter to års byggeprosess er vi endelig klare. Hele staben har krummet nakken i innspurten, og vi er stolte av å kunne åpne som planlagt. Bredden og kvaliteten i tilbudet både inne og ute er i øverste klasse, vi kan hamle opp med Alpene, sier administrerende direktør Henning Hanevold i Radisson SAS Resort Trysil.

Norges mest besøkte skidestinasjon

Trysil er Norges største og mest besøkte skidestinasjon.

Med Gardermoen 16 mil unna er Trysil lett tilgjengelig også for utenlandske gjester.

Med et Radisson SAS-hotell midt i bakken er det ventet at antall besøkende i Trysil vil passere en million i sesongen 2008/2009.

Trysil hele året

Bredden og kvaliteten på hotellets tilbud gjør det attraktivt gjennom hele året, blant annet for møter og konferanser. Hotellet har avanserte konferansefasiliteter. Radisson SAS Resort Trysil ligger midt i alpinbakken, og har 210 rom, badeanlegg med klatrevegg og Norges eneste og verdens nordligste innendørs surfebølge.

Hotellet har også bowling, spa, shopping og en rekke restauranter og barer. Golfbanen er i umiddelbar nærhet, det samme er Trysils urørte natur.

Internasjonale kvaliteter

- Trysil får internasjonale kvaliteter med Radisson SAS Resort, som er kommunens første, store helårsprodukt. For Trysil betyr det flere helårs arbeidsplasser og økt tilflytting, sier Henning Hanevold, som blir en av Trysils største arbeidsgivere.

Fakta Radisson SAS Trysil:

* Radisson SAS Resort Trysil åpnet 15. desember med 210 rom og 42 selveiersuiter.

* 1300 kvadratmeter opplevelsesbad med SPA, innendørs klatrevegg og Norges første innendørs surfebølge.

* Konferansekapasitet for 550 personer, konserter for inntil 1000 personer

* Ski in/Ski out

* Hotellet eies av Trysil Hotellutvikling AS med Henning Hanevold, Knut Kvilekval og Jarl Whist som aksjonærer. Det er investert i overkant av 500 millioner kroner i hotellet.

* Driften av hotellet og ansvaret for ansatte er lagt til Trysilfjellet Hotelldrift AS som eies av Trysil Hotellutvikling. Franchiseavtale med Radisson SAS.

* Klar miljøprofil ved at kravene til Svanemerket skal innfris i 2009.

* Trysil er Norges største og mest populære skisted med 32 heiser og 65 bakker.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS