Barcelo Maya Mexico
Barcelo Maya Mexico

Verdens mest hygieniske hotell

På Hotel Barcelo Maya i Mexico trenger du ikke bekymre deg for dårlig mage under ferieoppholdet. Hotellet har blitt kåret til det mest hygieniske hotellet i verden av Check Safety First.  

Publisert

Dette er en organisasjon som tilbyr helse- og sikkerhetsrådgivning til hoteller i hele verden.

Det mexicanske hotellet scoret 89 prosent i organisasjonens rankingliste gjennom de siste 12 månedene.Mange kriterier

Prisen deles ut etter hvor godt hoteller plasserer seg på en liste med 250 forskjellige kriterier, herunder mathygiene, sikkerhet, svømmebasseng, legionellabakterier og til og med orkan. - Dette er en hard konkurranse, og Barcelo Mayo anstrenger seg virkelig hardt for å demonstrere at de er opptatt av sine gjesters velferd og fortjener virkelig denne prisen, uttaler Mark Harrington, administrerende direktør i Check Safety First.

Helse og sikkerhet

Hotellsjef Armando Becerra var overlykkelig for prisen og berømmet hele staben.

- Uten deres totale innsats ville dette ikke vært mulig, sa han blant annet og dokumenterte nok en gang at helse og sikkerhet er en økende engstelse for ferierende når de skal velge feriested. Derfor er det også et viktig konkurransefortrinn å vinne hygiene- og sikkerhetspriser.

Egypt på andreplass

På andreplass i kåringen endte hotellet The Beach Albatross Hotell i Sharm el Sheik.Deretter fulgte Hotel Karthago, Hammamet (Tunisia), Sunwing Resort, Sandy Bay Village (Kypros), H10 Delfin Park, Salou (Spania) og Sunscape, Casa del Mar (Dominikanske Republikk).

Powered by Labrador CMS