Brighton RD Fasade nett

To nye Rezidor-hotell i Brighton

Rezidor Hotel Group åpner to nye hoteller i Brighton: Radisson Blu Hotel Brighton (59 rom) og Park Inn Brighton (84 rom). - Satsingen i Brighton understreker hvor viktig det britiske markedet er for Rezidor, sier Kurt Ritter, Rezidors President & CEO.

Publisert

Rezidor åpner to nye hotell i Brighton. (Foto: Rezidor)

Radisson Blu Hotel Brighton er et lokalt landmerke og er i dag kjent som Royal York Hotel. Eiendommen ble reist i 1771 som private boliger og ble bygget om til hotell i 1819.

Det er ett av byens mest historiske hoteller og etter totalrenoveringen i 2007 gjenvant hotellet sin status som ett av byens beste. Hotellet er ett av byens mest sentrale, bare noen meter fra stranden, den kjente piren Palace Pier, Royal Pavilion og shoppingdistriktet The Lanes.

Utsiktshotell

Mange av hotellets rom har utsikt til havet eller til Royal Pavilion. Hotellet har dessuten åtte leiligheter, flere med takterrasser med vid utsikt over havet og byen. Hotellet har møterom med plass til inntil 50 personer.

Max`s Sea Grill serverer enkle, men elegante retter med fokus på lokalt fanget fisk og skalldyr. Loungebaren er den perfekte plassen for å kople av med en kopp kaffe og lese e-post, eller for en cocktail på kvelden. Ettermiddagste serveres også.

Hotell i 150 år

Rezidor åpner to nye hotell i Brighton. (Foto: Rezidor)

Park Inn Brighton drives i dag som Lansdowne Place. Hotellet åpnet i 1854 og er et godt eksempel på et hotell som tilbyr det beste av tradisjonell engelsk sjarm og bekvemmelighet. Eiendommen ble totalrenovert i 2004.

Hotellet ligger 100 meter fra stranden og har møterom med plass for inntil 200 personer. Hotellet har spa med åtte behandlingsrom, badstue, dampbadstue, avslapningsrom og gym.

- Brighton er ett av Storbritannias mest populære reisemål. Jeg er trygg på at avtalen med Rezidor gjør at vi sammen kan skape hoteller som fremstår som ledende i det britiske markedet, sier David Glover, direktør for Max Hotels som eier de to eiendommene.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS