Radisson Blu Logo
Radisson Blu Logo

Bedre smak ved Radisson Blu Hotel Norge

Innbyggere og hotellgjester i Bergen kan glede seg til enda mer variert mat når hotellrestauranten ved Radisson Blu Hotel Norge, Fish Seafoodbar, skifter navn til Søtt+Salt, og utvider den anerkjente sjømatmenyen med kjøttretter.

Publisert

Restauranten skal føres videre i de samme lokalene i Bergens storstue, Radisson Blu Hotel Norge.

Øystein Ellingsen og Bjørn Stian Johannessen har siden starten i 2006 løftet Fish Seafoodbar frem til en kvalitetsrestaurant som tre ganger har fått terningkast 5 av Bergens Tidendes anmelder.

De vil fortsette driften av Søtt+Salt, med Ellingsen som daglig leder. Nye eiere blir Fredrik Herud Sørensen og Frode Alræk, partnere i Søtt+Salt.

Hotells stolthet

- Fish Seafood har vært hotellets stolthet siden 2006. Nå gleder vi oss til å fortsette samarbeidet med Søtt+Salt, og ser frem til å gi både hotellgjester og andre besøkende fantastiske råvarer og gode matopplevelser, forteller Nina Askvik, hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Norge.

Radisson Blu Hotel Norge vil fortsatt ha hovedfokus på fisk og skalldyr, men de vil også kunne tilby gjestene kjøttretter.

- Folkelige priser

- Vi vil fortsette vår filosofi om å servere mat av beste kvalitet, til folkelige priser, forteller Askvik.

Fish Seafoodbar endret navn til Søtt+Salt 6. oktober 2009.

Søtt+Salt er et helt nytt matselskap. De to eierne, Fredrik Herud Sørensen og Frode Alræk, har lang erfaring fra kjente restauranter i inn- og utland.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS