Ziaei

Gjenåpner Classic Pizza i Longyearbyen

Nå kan sultne folk i Longyearbyen igjen spise seg mett på nattestid. Og det hos en god, gammel kjenning: Classic Pizza åpner igjen. Ringen er sluttet for Sam Ziaei.

Publisert

Sam Ziaei (t.v.) åpner igjen Classic Pizza, sammen med kona Pat og broren Essy Ziaei. (Foto: Kjersti Elverum Kvile)

Det melder Svalbardposten. Sammen med brødrene Essy og Mehran og kona Pat skal han få nytt liv i spisestedet på Lompensenteret. I helga er det åpning. Men da serverer gatekjøkkenet bare hamburgere, understreker Sam. - Det er bare for at folk ikke skal sulte ihjel til vi åpner for fullt, ler han.

Pustet ut

Brødrene drev gatekjøkkenet under samme navn fra 2001 til 2006, da de solgte til Johnny Jenssen.– Vi hadde jobbet mye og lenge, og var leie. Men nå har vi fått pustet litt, forteller Sam.Dermed starter familien på ny frisk. – Det blir som i gamle dager. Samme kvalitet, samme personer. Vi gleder oss.

Kvalitetssatsing

Fremover kommer gatekjøkkenet bare ha åpent i helgene. Om en måned kommer varene. Da blir det full drift og åpent hver dag. Som i gamle dager blir det kebab, pizza og hamburgerer å få. – Som før baker vi pizzabunnen selv. Det blir ferske saker. Vi satser på kvalitet, lover Sam Ziaei.

Kort levetid for Brasil

For litt over tre måneder siden åpnet Lasse Anderssen og kona Ana Paula gatekjøkkenet Brasil. Nå har de altså valgt å selge til brødrene Ziaei. De tidligere eierne forteller at det ikke ligger noen dramatikk bak salget.– Det ble litt mer jobb og litt mindre økonomisk gevinst enn venta, sier Lasse Andersesen.Han forteller at starten var veldig god, men at det deretter dabbet litt av. Alternativet ble dermed bare å ha åpent om kvelden. – Med et familieliv var ikke det aktuelt, forteller Anderssen, melder Fastfood.no.

"
Powered by Labrador CMS