Ullevaal Stadion tegning
Ullevaal Stadion tegning

Thon Hotels åpner hotell på Ullevaal

Choice Hotels og The Rezidor Hotel Group kjemper om å ha det største hotellet i hovedstaden, men det er Thon Hotels som fortsatt er den største hotellkjeden i Oslo. Når Thon Hotel Ullevaal Stadion åpner 5. oktober, befester Thon Hotels sin posisjon.

Publisert

Fra et av rommene på Thon Hotel Ullevaal, som åpner mandag 5. oktober 2009. (Foto: Thon Hotels)

”Med 144 nye rom befester Thon Hotels sin posisjon som markedsleder i Oslo. Med åpningen av Thon Hotel Ullevaal Stadion får Thon Hotels over 2600 rom i Oslo fordelt på 15 hoteller”, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Les også: Kappløp om å bli Nordens og Norges største hotell

Thon Hotel Ullevaal Stadion ligger, som navnet sier, i direkte anknytning til Ullevaal Stadion. Fra hotellet kan man gå tørrskodd over en glassbro til landslagsarenaen. Thon Hotel Ullevaal Stadion vil samarbeide nært med kurs- og konferansesenteret, UBC.

Samarbeidspartnere

– Som den sportsentusiasten jeg er, så er det ekstra gøy å åpne et hotell på Ullevaal Stadion. Vi er samarbeidspartner med Norges Fotballforbund

"

Thon Hotels åpner hotell i tilknytning til Ullevaal stadion mandag 5. oktober 2009.

(NFF) og Tippeligaen, så det var naturlig at det ble et Thon-hotell når denne muligheten dukket opp, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– En sporty opplevelse

– Det er moro å få være med på åpningen av et spennende hotell som dette og jeg gleder meg til å ønske velkommen til en sporty opplevelse, sier Lars Petter Mathisen, direktør på Thon Hotel Ullevaal Stadion.

Thon Hotel Ullevål

* Thon Hotel Ullevaal Stadion har totalt 144 rom og suiter.

* Alle rommene er innredet i lyse, moderne farger.

* Hotellet har to restauranter og en bar i tredje etasje. I baren vil det være mulig å se direktesendte fotballkamper.

* Thon Hotel Ullevaal Stadion samarbeider med Ullevaal Business Class (UBC) som har møte og konferanserom som passer fra 2-700 personer.

* Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner.

Powered by Labrador CMS