Restaurantåpning - hres

Norgessjef åpnet McDonalds i ny design på Jessheim

Et av Jessheims mest populære møtesteder, og en av Norges største McDonald’s-restauranter, har blitt fargesprakende ny. De tradisjonelle gule og røde fargene er byttet ut med et moderne og funksjonelt interiørdesign.

Publisert

Torsdag 7. januar ble dørene åpnet av administrerende direktør for McDonald’s i Norge, Olli Kilpi, og ordfører Harald Espelund i Ullensaker.

I et marked preget av finanskrisen går McDonald’s mot strømmen med stadig stigende besøkstall.

McDonald’s vil i løpet av de neste årene foreta en omfattende ansiktsløfting av alle sine 68 restauranter i Norge. Nå har restauranten på Gardermoen Park fått nytt interiørdesign som møter kravene til den moderne og brede kundemassen.

Helt ny design. Dette er lekerommet.

- Vi gleder oss til å gi våre kunder en helt ny restaurantopplevelse. Vi har hatt fokus på å skape en attraktiv og moderne møteplass som passer for hele familien med et stort lekeområde for de minste, sier kommunikasjonsdirektør Margaret Brusletto i McDonald’s Norge AS.

Nær Gardermoen

Nærheten til Oslo Lufthavn og kontorbyggene på Gardermoen Park gjør at McDonald’s også er et populært møtested for forretningsreisende og kontoransatte.

- Vi har sett at mange kunder ønsker å kombinere et raskt kvalitetsmåltid med arbeidsmøter. Derfor har vi designet stillesoner med trådløst nettverk som passer for private samtaler, sier Oscar van der Staal som er restaurantsjef på McDonald’s Gardermoen Park.

McDonald’s på Gardermoen Park er med sine 160 sitteplasser en av Norges største restauranter og er en attraktiv møteplass på Jessheim. Restauranten omsetter for nærmere 30 millioner kroner årlig.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS