Scandic Staycation1

Bryt med hverdagsmønsteret ta en Staycation!

Vær spontan og overrask ektefelle, kjæreste eller en venn med en Staycation, den nye semestertrenden på hjemmebane — uten å reise langt. Scandic følger opp det aller siste innen ferietrender ved å tilby Staycation, og oppfordrer alle til å ta en kort hverdagspause for å finne ny inspirasjon og energi.

Publisert

Vær spontan og overrask ektefelle, kjæreste eller en venn med en Staycation, den nye semestertrenden på hjemmebane. (Foto: Niklas Johansson)

Livet er kort, og fem av sju dager er hverdager. Det å gjøre hver dag fantastisk er en krevende og ambisiøs kunst, og det er lett å havne i en evig runddans av grå rutiner.

Etter det som føles som en million seige mandagsmorgener, mørke onsdagsettermiddager og kalde turer mellom butikken og barnehagen, begynner vi å lengte etter noe annet. Noe som bryter med monotonien og gir oss nye krefter.

USA-trend

Scandic innså at løsningen ikke trenger å være så dyr, komplisert eller ligge langt borte, og lagde «Staycation».

Tilbudet er inspirert av en trend fra USA, som ble født i kjølvannet av finanskrisen. Folk lengtet etter en enklere måte å feriere på, som ikke tømte lommeboken og som var snill mot miljøet.

Fra Scandic Oslo Airport. (Foto: Scandic)

- Vi vil oppmuntre folk til å ta en kort og spontan pause fra hverdagen, få nye inntrykk, tid sammen og ny energi til man møtes igjen over frokosten en tirsdag morgen, sier Axel Huus, Director Sales and Marketing for Scandic i Norge.

Utvalgte hoteller

Staycation er gyldig på utvalgte Scandic-hoteller i hele Norden. I tillegg til gunstig pris, er det også mulig å vinne en Staycation-pakke på Facebook.

- Dere reiser bort, men det holder kanskje å ta bussen tre holdeplasser for å komme frem. Dere får et herlig energikick og tid sammen, men det koster nesten ikke mer enn en kinotur og snacks med familien. Dere bor på et komfortabelt hotell, nyter å slippe rydding og oppvask, men trenger ikke ta fri fra jobben. Jeg tror at mange lengter etter enkle måter å bryte med hverdagsmønsteret på. Så ta bussen til nærmeste Staycation!

Les mer på Scandic Hotels` hjemmeside

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS