Ferie Radisson Blu Resort Spa DubrovnikKroatia

Nye Radisson Blu-hoteller

Rezidor og Radisson Blu frister med flere nye hotelltilbud i Europa denne sommeren. Spennende arkitektur, design og velvære er stikkordene for dem.

Publisert

Hotellrom på Radisson Blu i Milan. (Foto: Rezidor)

Oase i bymiljøet i Milano

Radisson Blu Hotel Milano har med sitt særpreg skapt overskrifter i internasjonal presse. Fortune Magazine har kåret hotellet til ett av verdens beste forretningshotell.

Britiske Daily Telegraph kaller hotellet for en ”superelegant oase i bomiljøet”, og ifølge britiske Vogue er hotellet ”der du skal bo om du vil synes i vrimmelen av mote-jetsettere i Italias motehovedstad.

Radisson Blu Hotel Milano ligger i den nordre delen av sentrum, bare noen få minutter fra Milanos to messesentre. De 250 rommene er innredet i en asiatisk-engelsk stil, utført av det velkjente indonesiske designbyrået Jaya & Associates.

Foruten restaurant og en trendy bar i loungen, har hotellet selskaps- og konferanserom på nesten 800 kvadratmeter. Og etter en hektisk dag i den italienske motemetropolen, kan gjestene koble av i hotellets elegante spa og innendørs svømmebasseng.

Les mer om hotellet her

Gourmet- og kunsthotell i høyden i Moskva

Radisson Royal Hotel Moskva er Rezidors flaggskip i den russiske hovedstaden.

Hotellet tidligere kjent som Hotell Ukraina er i en av Stalins legendariske skyskrapere, det 206 meter høye Syv søstre. Det helt nyrenoverte hotellet har til sammen 506 rom og suiter i tillegg til 38 leiligheter, og ligger i hjertet av byen i behagelig gåavstand til blant annet Kreml.

"

Radisson Royal Hotel Moskva het tidligere Hotel Ukraina. (Foto: Rezidor)

Hotellrestaurantene på Royal Hotel er en av byens aller beste og mest eksotiske. Restauranten Tatler Club serverer nyskapende fusionmat skapt av den anerkjente russiske kokken Arkady Novik. På Farsi kan gjestene smake iranske retter i toppklasse og på Takasa serveres japanske delikatesser.

Fra lobbyen i Radisson-hotellet i Moskva. (Foto: Rezidor)

Hotellet har også mye å tilby for den kunst- og kulturinteresserte. Over 1200 verker av ledende russiske 1900-tallskunstnere som Polenov, Klever og Deineka pryder hotellrom og fellesareal.

Royal Moskva har selvsagt et bredt tilbud til dem som ønsker å holde formen i løpet av oppholdet. I første etasje kan gjestene glede seg over et eksklusivt helse- og treningssenter med svømmebasseng, spa og kurbad.

Foruten en rekke møterom, har Royal Hotel to konferanse- og banketthaller med plass til 350 personer.

Les mer om hotellet her

Et urbant tilfluktssted i Madrid

"

Radisson Blu Hotel, Madrid Prado. (Foto: Rezidor)

Radisson Blu Hotel, Madrid Prado er et luksuriøst livsstilshotell i hjertet av byen. Det splitter nye hotellet i den spanske hovedstaden ligger vendt mot Pradomuseet, og har 54 elegante rom innredet i minimalistisk stil av den spanske designerduoen Sandra Taruella og Isabel Lopez.

Ett av rommene på Radisson Blu i Madrid. (Foto: Rezidor)

Hotellets grillrestaurant The Cask har allerede etablert seg som et av de hotteste stedene, med en fantastisk utsikt over Madrid.

Etter en dag med sightseeing eller konferanser, kan gjestene koble av i hotellets spa eller innendørs svømmebasseng. Radisson Blu Hotel Madrid Prado har selvsagt også moderne trenings- og konferansefasiliteter.

Les mer om hotellet her

Ren nytelse i Dubrovnik

"

Radisson Blu Resort & Spa i Dubrovnik. (Foto: Rezidor)

Bare 8,5 kilometer utenfor historiske UNESCO-vernede Dubrovik finner du Kroatias største resort: Radisson Blu Resort & Spa. Anlegget med en fantastisk sjøutsikt er en smakfull blanding av samtidsarkitektur som kombinerer skjønnhet og funksjonalitet.

I umiddelbar nærhet har du tilgang til langstrakte strender og flotte turlandskap.

Den eksklusive og luksuriøse komplekset har 201 gjesterom og 207 leilighetssuiter. Spa- og velværeanlegget strekker seg over 3500 kvadratmeter, og tilbyr både Anne Semoin Spa skjønnhetsprodukter og behandlinger. Ønsker gjestene et høyere aktivitetsnivå, kan de benytte seg av sportssenteret i nærheten. Komplekset har også egne tilbud for barn.

Les mer om hotellet her

Radisson Blu Hotels & Resorts

* Radisson Blu Hotels & Resorts (tidligere Radisson SAS Hotels & Resorts) er en del av Rezidor Hotel Group.

* Radisson Blu inkluderer mer enn 245 hoteller i drift eller under oppføring, og har mer enn 57 000 rom i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Se mer på se www.radissonblu.com

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS