Bocuse d Or - Norge vant

Thon Hotels og Bocuse dOr Norge samarbeider

Thon Hotels inngår samarbeid med Bocuse d’Or Norge. Samarbeidet innebærer at Thon Hotels blir generalsponsor for Bocuse d’Or Norge, og med dette en viktig støttespiller for stiftelsen.

Publisert

– Vi er veldig stolte over å kunne presentere dette samarbeidet. Vår ambisjon er å bli kokkenes førstevalg som hotellkjede og vi vil benytte samarbeidet aktivt internt ved opplæring og motivasjon av egne ansatte, med fokus på våre Conference-hoteller. Vi tror at vi ved å introdusere våre kokker til miljøet rundt verdens beste kokker, vil bidra til økt inspirasjon og stolthet til kokkefaget, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Viktig for Bocuse d’Or Norge

– Dette er en viktig avtale for Bocuse d’Or. Bocuse d’Or Norge har som overordnet mål å øke Norges renommé innen gastronomi, og Thon Hotels bidrar med denne avtalen i vårt målrettede arbeid på dette området, sier Svein Erik Renaa i Stiftelsen Bocuse d’Or Norge.

Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 60 hoteller i Norge, 1 hotell i Sverige, 4 hoteller i Brussel og 1 hoteller i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i fire konsepter; Budget, City, Conference og Resort.

Bocuse d’Or Norge

Bocuse d’Or er kokkenes verdensmesterskap og den mest prestisjefylte av alle kokkekonkurranser. Vinneren blir regnet som verdens beste kokk.

Bocuse d’Or Norge er en stiftelse som ble formelt startet i 1996, med mål å levere en kandidat fra Norge som har potensiale til å vinne konkurransen. Norge er totalt sett en viktig nasjon, som andre beste nasjon i antall vinnere i Bocuse d`Or-sammenheng. Norge har vunnet en rekke medaljer og plasseringer med kjente navn som Lars Erik Undertun, Bent Stiansen, Odd Ivar Solvold, Terje Ness, Charles Tjessem, Tom Victor Gausdal, Sven Erik Renaa, Geir Skeie og sist ved norsk bronse til Gunnar Hvarnes.

Historiske norske Bocuse d’Or vinnere: 1993 Bent Stiansen, 1999 Terje Ness, 2003 Charles Tjessem, 2009 Geir Skeie.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS