0611_fastfood.jpg

Redaktøren overtar bladet FastFood

1. desember overtar Lodiz AS den fulle driften av bladet FastFood og nettstedet fastfood.no, etter å ha kjøpt utgiverretten av Ask media as. Eierskiftet er ikke dramatisk, fordi selskapet som overtar, eies 100 prosent av redaktøren siden den første utgaven av bladet kom ut i 1997, Odd Henrik Vanebo, som også er kjent som tidligere redaktør i magasinet Horeca.

Publisert

Ingen store forandringer etter at redaktøren overtar det fulle ansvaret for bladet i 2012.

Han forblir redaktør i 2012 – og “så lenge helsen holder og markedet vil ha dette nisjebladet”, som han uttrykker det.

Avlyser pensjonsalderen

Redaktøren fylte 67 tidligere i høst og hadde egentlig tenkt å starte nedtrappingen: – Men en roligere tilværelse smakte ikke så godt som jeg trodde, så jeg har avlyst pensjonsalderen inntil videre, kommenterer han muntert.

Like viktig: – Conveniencesegmentet er et så spennende forretningsområde at jeg ønsker å være med på ferden videre, vel å merke som aktør, føyer han til.

Lodiz AS har inngått samarbeidsavtale med Media-Team AS og Ellinor Kittilsen om å forestå annonsesalget, og med MedieVekst om abonnementsdriftingen.

Møbel & Interiør med på lasset

Samtidig kjøper fagpresseforlaget Lodiz AS bladet Møbel & Interiør av Skarland Press AS, som skal drives under samme paraply.

Lodiz AS

Lodiz AS holder til på Grøset Herregård i Grue, men har også base på Aker Brygge i Oslo. Eier og driver Odd Henrik Vanebo er best kjent for å ha bygget opp Vanebo Fagpresse AS, som nå heter Ask media as og er et av Norges største og mest lønnsomme fagpresseforlag i B2B-segmentet. Etter generasjonsskifte i 1999 stiftet han Lodiz AS som har spesialisert seg på redaksjonell assistanse for fagblad, primært FastFood på kontrakt. Forlaget har dessuten gitt ut flere fagbøker, alle forfattet eller redigert av eieren.

Vanebo har vært knyttet til fagpresse siden 1978, og redaktør av en rekke blader innenfor handel og service, bl.a. Næringsrevyen, Horeca og FastFood. Før det var han journalist i VG i fem år.

Odd Henrik Vanebo - har avlyst pensjonsalderen.

Powered by Labrador CMS