Radisson Blu Park Inn Alna1

To hoteller under samme tak på Alnabru

Rezidor Hotel Group skal drifte to nye hoteller i samme bygning i Oslo. Radisson Blu Hotel Alna og Park Inn by Radisson Alna, skal åpnes høsten 2013. Bygningen, som eies av Wenaasgruppen, får en sentral plassering ved Alnabru. Hotellene får totalt 343 rom til sammen

Publisert

Radisson Blu Hotel Alna og Park Inn by Radisson Alna tar form. (Foto: Morten Holt)

Det nye hotellkomplekset vil dele fellesområder som restaurant, bar, treningssenter og parkering samt et 1200 kvadratmeter stort konferanseområde.

I tillegg vil de ha felles lobbyområde og administrasjon, mens rommene blir liggende i hver sin tilstøtende fløy.

Konsernsjef i Rezidor, Kurt Ritter. (Foto: Rezidor Hotel Group)

135 og 208 rom

Det blir totalt 343 rom fordelt på henholdsvis 135 rom for Radisson Blu, og 208 rom for Park Inn by Radisson.

– Vi er godt fornøyde med å ytterligere styrke vårt tillitsforhold med Lars Wenaas og hans team. Hotellporteføljen i Oslo vil med disse to nye inneholde ti eiendommer med 2800 rom som enten er i drift eller under utvikling. Åpningen av disse hotellene henger godt sammen med vår strategi om høy markedsandel i Skandinaviske storbyer, som er vårt hjemmemarked, sier Kurt Ritter, president og konsernsjef i Rezidor Hotel Group.

Sentral beliggenhet

De nye hotellene blir liggende svært synlig langs E6. Området Alna, der hotellkomplekset bygges, ligger 10 km øst for sentrum og 40 km fra Gardermoen flyplass.

Den unike plasseringen gjør det både til et praktisk reisemål for forretningsreisende og attraktivt for shoppere, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS