ThonHotelBudgetLogo2

Fra Scandic til Thon

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med Høvik Hotell på Høvik. Hotellet ligger 10 minutters biltur utenfor Oslo sentrum, like ved E18. Hotellet, som i dag er et Scandic-hotell, får navnet Thon Hotel Høvik fra 16. januar 2012. Wilhelm Hartwig vil være direktør på hotellet som vil driftes under selskapet NHG Management AS.

Publisert

Hotellet vil bli markedsført som del av Budget-konseptet i Thon Hotels. Hotellet består av 104 rom og gode treningsfasiliteter.

– Med dette hotellet får vi ialt fem Budget-hoteller i Oslo og omegn og åtte totalt i Norge. Budget er et rendyrket rom/frokost konsept som er perfekt for de som ikke har behov for mer enn en god seng å sove i og en god frokost, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

- Ta markedsandeler

– Vi har stor tro på et Budget-konsept for hotellet på Høvik. Thon Hotels har, på en svært god måte, klart å tydeliggjøre sine ulike konsepter i markedet. Med den konkurransesituasjonen som nå utvikler seg i området rundt Fornebu vil et Thon Budget-hotell vil være riktig for at vi skal ta markedsandeler, sier administrerende direktør Morten A.Kahrs i NHG Management.

Renovering før Thon-åpning

Hotellet skal gjennomgå en renovering i resepsjonsområdet, felles arealer og oppgradering av rom.

Med dette vil hotellet bli et flott og moderne rom/frokost hotell når Thon Hotels skiltene settes på hotellet, heter det i en pressemelding.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS