RadissonMersinTyrkia

Radisson Blu i Tyrkias nest høyeste

Rezidor Hotel Group har tegnet avtale om Radisson Blu Hotel Mersin sørøst i Tyrkia. Hotellet, som har vært kjent under navnet Taksim Hotel og som holder hus i landets nest høyeste bygning, og har 246 rom – inkludert suiter. Det vil bli omprofilert i fjerde kvartal i år.

Publisert

Radisson Blu Hotel Mersin holder hus i Tyrkias nest høyeste bygning.

– Tyrkia er et svært viktig vekstmarked for oss. Landet har en sterk økonomi og ambisiøse utviklingsplaner. Vi ser frem til ytterligere å styrke vår portefølje i denne regionen, sier Kurt Ritter, Rezidors President og CEO.

Et landemerke

Etter å ha etablert seg i hovedstaden Ankara og i den kommersielt viktige byen Istanbul, har Rezidor utvidet sin virksomhet til Cesme, Antalya og Mersin.

Radisson Blu Hotel Mersin er et landemerke som ligger i de øverste etasjene i det 52 etasjer høye Mersin Tower. Bygningen er den nest høyeste i hele Tyrkia. Alle rommene har fantastisk utsikt over byen og Middelhavet.

Mange suiter

Hotellet som har blitt totalrenovert det siste året har fått en unik, sofistikert og minimalistisk design. Det er Eren Talu, en av Tyrkias mest kjente interiørarkitekter, som står bak uttrykket. Hotellet har 190 rom, 56 suiter, derav tre elegante presidentsuiter på over 100 kvadratmeter. Alle gjestene kan dra nytte av gratis internettilgang, hotellets to restauranter, spa og møterom på over 1700 kvadratmeter.

Ved havet

Byen Mersin er et bindeledd mellom Europa og Midtøsten på Tyrkias sørøstkyst, ikke så alt for langt fra grensen til Syria og omtrent rett nord for Kypros sin nordøstspiss.

Byens store havn og regionens største handelsområde har tiltrukket seg flere internasjonale selskaper. Takket være beliggenheten ved kysten, kulturelle attraksjoner og et behagelig klima, er byen også et populært turistmål.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS