Gothenburg-1.jpg

Radisson og Winn i nytt samarbeid

The Rezidor Hotel Group og Winn Hotel Group presenterer Radisson Blu Riverside Hotel Gøteborg. Hotellet, som vil ha 266 rom, tar i mot de første gjestene i løpet av første kvartal 2013.

Publisert

Radisson Blu Riverside Hotel Gøteborg får 266 rom og åpner dørene i begynnelsen av 2013.

– Denne signeringen innebærer at vår portefølje i Norden vil omfatte 65 hotell med 15 000 rom i drift og under utvikling – hvorav over 4000 i Sverige, sier Kurt Ritter, konsernsjef i Rezidor.

Han er veldig fornøyd med å gjennomføre dette nye prosjektet i samarbeid med Winn, som er en pålitelig og langsiktig samarbeidspartner for Rezidor.

Samarbeider om fem hoteller i Sverige

Winn driver også Rezidors hotell Park Inn Solna og Park Inn Uppsala. De vil også drive det kommende Radisson Blu Uppsala med forventet åpning i 2012.

I tillegg kommer de nylig signerte Park Inn-hotellene i Lund og Helsingborg, som forventes åpnet i 2013 gjennom en franchiseavtale.

Det nye Radisson Blu Riverside Hotel Gøteborg vil eies og utvikles av Skanska, et av verdens største entreprenørkonsern.

Strategisk beliggenhet

Radisson Blu Riverside Hotel Gøteborg vil ha beliggenhet ved Lindholmen Science Park, rett utenfor bykjernen og helt ved vannet på den nordre stranden ved Göta Älv.

– Lindholmen Science Park, som ligger i det gamle havneområdet i Gøteborg, er i dag et av forretningsdistriktene med raskest utvikling i Sverige. Mer enn 18.000 mennesker jobber og studerer i området med mer enn 275 bedrifter, og antallet øker dag for dag. Det er stort behov for et hotell her, og Radisson Blu Riverside Hotel Gøteborg er et fantastisk tilskudd, og veldig etterlengtet, sier Anders Junger, konsernsjef for Winn Hotel Group.

Det nye hotellet ligger ti minutter med bil fra Rezidors eksiterende hotell i byen; Radisson Blu Scandinavia Hotel Gøteborg, med 349 rom.

I tillegg til 266 hotellrom og suiter, vil Radisson Blu Riverside tilby restaurant med bar, 150 kvadratmeter møtelokaler, spa med innendørs basseng, badstu, treningsrom, behandlingsrom og parkering.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS